📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie lepiej babę zlać
no i? o chuj tu chodzi? baba na straganie wciska ludziom jakiś badziew, bo jest sprzedawcą, co w tym dziwnego?
babuszka sobie kombinuje. jak dla mnie szacun za pomyslowosc - handel ma juz we krwi hehe
Ja bym kupił
Mimo wieku zaangażowanie w pracę większe niż u 80% milenialsów.
XavierX napisał/a:
Mnie to bardziej zaintrygowała ta parasolka
Widzisz? Każdy znajdzie coś dla siebie, a Halman narzeka.
grzes11234 napisał/a:
Pani pracuje na rynku w Kudowa Zdrój , parasolka to jest jej znak rozpoznawczy od 20 lat
Rozumiem, że w Polsce nazwy miast się nie odmieniają przez przypadki, tak?
stara panna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów