📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
świetne teraz to same reklamy ze szczęśliwymi rodzinami szczerzące bialutkie piękne ząbki
Halo? Tu jest Anglia czy Polska? Może byście dali napisy, a nie szpanujecie znajomością angielskiego?
- kurier nie dotarł
- wysłałeś FedEx'em ?
- nie
- no to jesteś zwolniony
- ale fedex jeszcze nie istnieje...
- to nie mój problem
Big Muzzy by tego lepiej nie przetłumaczył.
- wysłałeś FedEx'em ?
- nie
- no to jesteś zwolniony
- ale fedex jeszcze nie istnieje...
- to nie mój problem
Big Muzzy by tego lepiej nie przetłumaczył.
@ Koli a może kurwa być zaczął chodzić do szkoły i uczyć się zamiast trzepać kapucyna przed komputerem.
Brak znajomości języków obcych w dzisiejszych czasach to kalectwo chłopie.
Najbardziej z tego całego filmu rozjebała mnie akcja z kopniętym dinozaurem
wymagany moderator z podctawowym polskim
tomkararek napisał/a:
wymagany moderator z podctawowym polskim
Co prawda man niepełne podstawowe, ale coś tam wiem. W czym tkwi problem?
camperboy napisał/a:
@ Koli a może kurwa być zaczął chodzić do szkoły i uczyć się zamiast trzepać kapucyna przed komputerem.
Znam Hiszpański, Portugalski, Francuski, Włoski, Polski oraz Japoński, więc nie mów mi nic o znajomości języka, bo znam ich z pewnością więcej niż ty.
Tutaj każdy zna tyle języków więc się nie wyróżniasz - to jest sadistic. kraina patologów, rajdowców mechaników, znawców sztuk walki, hakerów a nawet archeologów. Chociaż też jestem za tym, by tłumaczyć w temacie napisy - nie każdy ma w szkole angielski. Jest jeszcze niemiecki ;/
Kurwa jesteś pro użytkownikiem, w każdym filmiku możemy poznać twoje tajemne umiejętności.
Jesteś lepszy niż James Bond!
Kurwa jesteś pro użytkownikiem, w każdym filmiku możemy poznać twoje tajemne umiejętności.
Jesteś lepszy niż James Bond!
Koli napisał/a:
Znam Hiszpański, Portugalski, Francuski, Włoski, Polski oraz Japoński, więc nie mów mi nic o znajomości języka, bo znam ich z pewnością więcej niż ty.
Urzekła mnie twoja historia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów