Wiadomo, że GTR jest szybki, tylko która kobieta tak jeździ Pozatym niebawem się dowie, że dzięki wynajęciu tej chaty, stać by ją było na utrzymanie tego auta wraz z serwisowaniem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
piekne auto i babeczka tez niczego sobie
swoja droga kiepski to wyscig jesli max na trojce jechala
swoja droga kiepski to wyscig jesli max na trojce jechala
ale co to jest bo nie kumam ? reklama czy ki chuj ?
to jest reklama?
nie udolny krótko metrażowy film snobów aby pokazać się w swoich cudownych furach którzy nawet nie wiedzą gdzie w samochodzie jest wlew do spryskiwaczy do szyb
nie udolny krótko metrażowy film snobów aby pokazać się w swoich cudownych furach którzy nawet nie wiedzą gdzie w samochodzie jest wlew do spryskiwaczy do szyb
Mcmt, póki co swojego prawka nie mam, ale jako pasażer uwielbiam szyyybką jazdę, zwłaszcza na motorze
Nataszka Superstar napisał/a:
Mcmt, póki co swojego prawka nie mam, ale jako pasażer uwielbiam szyyybką jazdę, zwłaszcza na motorze
Dobrze że jako pasażer bo dzięki temu jeszcze żyjesz
Tajwan napisał/a:
Dobrze że jako pasażer bo dzięki temu jeszcze żyjesz
właśnie jako plecaczek ma mniejsze szanse
Nataszka Superstar napisał/a:
Ostatnio jak taka jedna sadystka ze mną jechała to kwiczała w nieboglosy... mam świadków
reklama nie reklama, filmik jest chujowy
ALE jest czerwoa eRka jest piwko
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Prawdziwy fan serii
Ja myslalem, ze tylko kobiety wszedzie widza meskie genitalia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów