📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i że niby ma tylko z jednej strony tylnie drzwi ? Jestem w SZOKU ! Super reklama a najbardziej to m isie spodobało jak paznokciem pojechał po lakierze, az miałem ciary.
Pomysł może i dobry, ale mnie wkurwiałoby jeżdżenie asymetrycznym autem.
jeżdżenie asymetrycznym autem.?? popatrz na swoją dupe!
Samilo ma rację, dla mnie auto musi być symetryczne. Btw. co ma dupa do samochodu? o.O
Nie wiem czy nie lepiej było by zamontować klatkę w bagażniku dla bab.
Nie lepiej zrobić jakiś pstryczek? A jak bede na parkingu pod biedronką a po prawej bedą 2osoby nie mające zamiaru wysiąść?
Gdybym prowadził takie auto to miałbym wrażenie, że mnie na prawo będzie ściągało.
napisane jest na koniec "one door on the left", a drzwi są po prawej stronie auta
ciekawsze jest to, że na początku filmu wzięli do reklamy nowego Forda Focusa ale spoko..
mareqq napisał/a:
napisane jest na koniec "one door on the left", a drzwi są po prawej stronie auta
Ja pierdole, no bo po lewej stronie są JEDNE drzwi, a po prawej DWOJE. Dlatego napisane jest "ONE door on the left"
Tylko zauwazcie, ze ten hyundai to coupe, a coupejki maja 2 drzwi, czyli ten ma 1 drzwi extra.
Gorzej jak wieziesz najebanych klientów z tyłu. Jak temu za kierowcą zachce się rzygać no to przejebane...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów