📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak lubie DARWINistow tak tutaj straszna chujnia ....
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
6:22 - Polsat lubi to!
Dopiero by było przerywanie reklam filmami/serialami/wiadomościami.
@up: no właśnie widzisz nie masz racji. Powoli odchodzi się od reklamy TV na rzecz internetu. Telewizja powoli odchodzi w niepamięć, teraz inaczej robi się marketing. Czasy się trochę zmieniły, takich kampanii nie robi się pod kątem TV.
Jak się próbuje zrobić coś na siłę za pieniążki koncernu to wychodzi takie komercyjne gówno.
Straszne gówno, kompletnie mnie przekonało by ... zamowić sobie szafę gdzie indziej
Nie dość, że ni chuja nieśmieszne to jeszcze ponad 6 minut w piach. Ikea zapłakałaby się jakby miała zapłacić za tyle czasu antenowy. A normalny człowiek zmieniłby program lub wyłączyłby telewizor.
@up Pierdolicie dwa po dwa wyciąć 30 ostatnich sekund filmu i nawet byście nie wiedzieli ,że to reklama i jak pod każdym filmem zachwycali się darwinem. Cebula.
Filmik IMO taki sobie, ale na każdym kanale zdarzają się średniaki. Reklama zaś wcale nie kole mnie w oczy - zajmuje tylko ostatnie kilkanaście sekund i przynajmniej nie ma tego sztucznego udawania, że "reklamujemy coś niby przypadkiem". Sprzedali jakiś procent swojego filmiku to sprzedali, chuj wam do tego
@nervel123 Ale z Ciebie Janusz z wąsem, pierdolisz tak samo jak przedstawiciele tej grupy. Osobiście nie oglądam darwina i innych takich pierdół bo szkoda mi ewidentnie czasu, ale widać, że ty czatujesz 24/7 na sadolu i badasz każdą sekcje komentarzy, że masz takie informacje. No nic, niech ktoś mu da odznakę strażnika sadola.
Kadan napisał/a:
@nervel123 Ale z Ciebie Janusz z wąsem, pierdolisz tak samo jak przedstawiciele tej grupy. Osobiście nie oglądam darwina i innych takich pierdół bo szkoda mi ewidentnie czasu, ale widać, że ty czatujesz 24/7 na sadolu i badasz każdą sekcje komentarzy, że masz takie informacje. No nic, niech ktoś mu da odznakę strażnika sadola.
No właśnie kurwa widać, nie oglądasz a jednak coś tu robisz i studiujesz komentarze, jebnij się w potylicę koleś
Z całym szacunkiem do panów od darwina, ale ten odcinek jest słaby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów