📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten jakiś tam napój to IRN-BRU , najpopularniejszy napój w Szkocji
@ D4ro
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.
Sznufi
Podejrzewam, że z gorszej "lochy" wypełzałeś na świat...
Cytat:
Podejrzewam, że z gorszej "lochy" wypełzałeś na świat...
@ RPS_Reprezentant
Niestety w czasach kiedy ja wkraczałem w ten świat nie było jeszcze w naszym chujowym kraju na tyle śmieciowego żarcia, żeby kobiety tak obleśnie wyglądały. Może szkoda - łatwiej się z takiego wieloryba wypełza. Swoją drogą co się tak oburzyłeś ? Twoja dziewczyna tak wygląda ?
Niestety w czasach kiedy ja wkraczałem w ten świat nie było jeszcze w naszym chujowym kraju na tyle śmieciowego żarcia, żeby kobiety tak obleśnie wyglądały. Może szkoda - łatwiej się z takiego wieloryba wypełza. Swoją drogą co się tak oburzyłeś ? Twoja dziewczyna tak wygląda ?
Słychać że szkocja
za dobrego milfa zawsze piwko
Sznufi napisał/a:
@ RPS_Reprezentant
Chyba ci się pępowina wokół szyi owinęła że jesteś takim niedorozwojem.
Sznufi napisał/a:
@ D4ro
Ot znalazł się koneser przeglądarkowego piękna. Ty byś piał z radości jakby dwa razy grubsza od niej powiedziała ci cześć.
@Sznufi
Ty idioto O gustach sie nie dyskutuje, ale sam obrazasz gusta innych... Mam ochote sie pobawic w to, jakie ciebie interesuja, ale nie mam zakresu slow z pojec przekraczajacych wielkosci galaktyki. Wybacz
Ty idioto O gustach sie nie dyskutuje, ale sam obrazasz gusta innych... Mam ochote sie pobawic w to, jakie ciebie interesuja, ale nie mam zakresu slow z pojec przekraczajacych wielkosci galaktyki. Wybacz
Sznufi napisał/a:
@ D4ro
Ty się bawisz z lepszymi na redtube
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów