📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Obejrzałem minute i miałem już ochotę wsadzić sobie palec w oko... Idź z tym gównem...
No cóż, przynajmniej mnie pozdrowiłeś. Pozdrawiam również.
Ja myślałem że w Polsce były pojebane reklamy gdy przechodziliśmy na telewizję cyfrową.
Teraz sobie uświadomiłem, że Charlie Sheen grał zarówno w Czasie Apokalipsy jak i w Plutonie.
A to z karate to nieprawda, porządne karate nie zachęca do używania go, ba, uspokaja, sprawia, że człowiek unika przemocy i po prosty wymęcza na tyle, że nie skacze się nocą po dachach.
A to z karate to nieprawda, porządne karate nie zachęca do używania go, ba, uspokaja, sprawia, że człowiek unika przemocy i po prosty wymęcza na tyle, że nie skacze się nocą po dachach.
No i chyba im nie szła sprzedaż bo na początku było po 29.99 a później już po 24.99.
@_Azazel ten numer to będzie 1-800-347-3288
@_Azazel ten numer to będzie 1-800-347-3288
Jak bym chciał reklamy oglądać włączyłbym TV a nie kompa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów