📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
In the quiet words of Virgin Mary: come again!
ja używam największych rozmiarów.
Widzę, że lubisz zapewniać kolegom komfortowy seks
widać kto jeszcze intelektualnie na poziomie gimnazjum, nikomu nie zaimponujesz takim chwaleniem się srasshole
jeden glupi komentarz i juz spina leci a on pewnie siedzi i sie z was nabija
w końcu jakaś normalna reklama
Patrząc na ostatnie posty na sadolu (apropos gender itp) to jeszcze trochę i takie reklamy będą poniżać "mniejszości seksualne". Bo chłop z babą? jak to?
Przecież jest kurwa w chuj innych możliwości np. chłop co był babą z babą co była chłopem...
Kurwa nie zniese... Nie było tępione od początku to wyszło z pedalskich kurwidołków i o prawa się upomina.
Przecież jest kurwa w chuj innych możliwości np. chłop co był babą z babą co była chłopem...
Kurwa nie zniese... Nie było tępione od początku to wyszło z pedalskich kurwidołków i o prawa się upomina.
[Anglista mode on]Uwielbiam ten ich australijski akcent[anglista mode off]
zaro ide pukać bez, hahah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów