Można zareklamować jogurt bardziej kreatywnie niż pieprząc o "ekstra dużych kawałkach owoców"? Można.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że nie potrzebowała klucza do kół... bo by chuja sobie urwał.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
To macie jeszcze jeden:
Krzysiek-kili daję piwko żeby weszło na główną i cały sadol widział co Ty promujesz i oglądasz w sieci.
Jako facet masz wrzucać CYCKI a nie męskie torsy, cycku.
RagicMabbit napisał/a:
Krzysiek-kili daję piwko żeby weszło na główną i cały sadol widział co Ty promujesz i oglądasz w sieci.
Widzę, że najnowszą modą wśród internetowych debili jest teraz wyszukiwanie zakonspirowanego pedalstwa i "tępienie go".
Roszp - nie broń kolegi pedziucha, i tak cię nie zarucha.
Ps. - gnębienie pedalstwa w każdej postaci to nie moda - TO OBOWIĄZEK! czaisz?
Ps.2. Do autora posta pisałem tak żartobliwie/uszczypliwie zwróć uwagę że "Ty' z duzej litery..
Ps. - gnębienie pedalstwa w każdej postaci to nie moda - TO OBOWIĄZEK! czaisz?
Ps.2. Do autora posta pisałem tak żartobliwie/uszczypliwie zwróć uwagę że "Ty' z duzej litery..
Akumulator się rozładował, ale klakson dalej działa, ehh hamerykanie.
RagicMabbit napisał/a:
gnębienie pedalstwa w każdej postaci to nie moda - TO OBOWIĄZEK! czaisz?
Jeśli to się wam kojarzy z pedalstwem, to może w ogóle nie powinniście oglądać facetów. Bo to przecież takie gejowe. Wiadomo - jak się na coś patrzysz, to znaczy że chcesz to ruchać.
P.S.
Po reklamie spodziewałem się cum-shot'a.
Użytkownicy sadola na tropie zakonspirowanego pedalstwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów