internet na ulicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hahaha ostra pojebanza
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Internet przecieka.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
A gdzie "Krzychu kadetem tera", "Jestem Hardcorem" oraz "Jem zupę" ?
ach... te amerykańskie reklamy;d
Nie, dzięki. Wystarczają mi "memy" słyszane jeszcze przez Mojżesza, które aplikują mi gimbusy w każdy dzień roboczy na przystanku autobusowym. Nie chcę tego syfu w telewizji.
Przepraszam... Za co PanZając dostał ostrzeżenie?
Up
Za suchara.
(A tak naprawdę, to za nie czytanie regulaminu. Gdybyś przeczytał to byś wiedział za co dokładnie)
Za suchara.
(A tak naprawdę, to za nie czytanie regulaminu. Gdybyś przeczytał to byś wiedział za co dokładnie)
ojj dobry ten napój jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów