📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
landryn86 napisał/a:
więcej takich reklam
Tak wiecej reklam prawie 6 minutowych ... ktoś dawno nie oglądał telewizji
Jeśli jesteś spragniony reklam to proponuję TV Mango 24 będziesz zadowolony
kratek71 napisał/a:
Tak wiecej reklam prawie 6 minutowych ... ktoś dawno nie oglądał telewizji
racja, bo "ktoś" w ogóle nie ogląda tv. a co do relkamy no sorry, wolę obejrzeć jedną taką reklamę niż 6 - minutowy spot z reklamami jogobelli, lodów koral i podpasek always.. cóż.. co kto lubi..
co ty chcesz od lodów koral;) tap tap tap mylker, tak joanno, zawsze jest pora na dobry oral
landryn86 napisał/a:
racja, bo "ktoś" w ogóle nie ogląda tv. a co do relkamy no sorry, wolę obejrzeć jedną taką reklamę niż 6 - minutowy spot z reklamami jogobelli, lodów koral i podpasek always.. cóż.. co kto lubi..
Są ludzie którzy nie oglądają tv
jedna rzecz której nie rozumiem to zrobienie tego murzyna ostatnim bossem, nie mam nic do czarnych gdyby dali jakiegoś wielkiego murzyna no to git, ale ten nie wygląda zbyt groźnie, nawet głos ma jak jakiś taki mało agresywny.
jedna rzecz której nie rozumiem to zrobienie tego murzyna ostatnim bossem, nie mam nic do czarnych gdyby dali jakiegoś wielkiego murzyna no to git, ale ten nie wygląda zbyt groźnie, nawet głos ma jak jakiś taki mało agresywny.
jaaaaki okrutny fejk... kto to widział że by amerykanin pochodzenia teksańskiego gadał z black mamba.
Cały Robert Rodriguez ... zajebistość reklamy
Kto to widział, żeby "żeby" pisać osobno ...
butlonosy napisał/a:
jaaaaki okrutny fejk... kto to widział że by amerykanin pochodzenia teksańskiego gadał z black mamba.
Kto to widział, żeby "żeby" pisać osobno ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów