📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piłka była piękna, teraz robi się coraz bardziej pedalska i aktorska.
Świetny przykład: pedalska bo Barcelona, a zarazem piękna bo to ona traci bramkę
Inzaghi to był gracz specyficzny, przez wielu nielubiany gdyż był "lisem pola karnego", stał daleko wysunięty do przodu i tylko czekał na podania, dostawiał nogę i strzelał bramki. Ale tutaj brameczka ładna
Pamiętam jak dziś, sektor pełen kibiców barcy doping itd. długie podanie od Seedorfa piękny strzał i razem z kolegą podskoczyliśmy z siedzeń krzycząc PIPPO! miny kibiców barcy niezapomniane
kamilwaldi napisał/a:
Pamiętam jak dziś, sektor pełen kibiców barcy doping itd. długie podanie od Seedorfa piękny strzał i razem z kolegą podskoczyliśmy z siedzeń krzycząc PIPPO! miny kibiców barcy niezapomniane
za to ja doskonale pamiętam to :
youtube.com/watch?v=IpiKql9Sl1s
dziekuje, dobranoc
Heineken-jeden z niewielu dobrych koncerniaków.
Jeśli mowa o pedałkach to Milan faktycznie jest świetnym przykładem... Zresztą Serie A to chyba najbardziej spedalona i zmurzyniona liga świata, no może oprócz francuskiej. Swoją drogą macie swój WIELKI MILAN i sie posrajcie:
bliżej mu do spadku niż do lidera...
bliżej mu do spadku niż do lidera...
@up Jakbys nie wiedział to te pedałki są najbardziej ututyłowanym klubem na świecie jeśli chodzi o trofea międzynarodowe, także zamknij mordę, załóż rurki i spierdalaj na Camp Nou
@brunobuszmen
Prawdziwi kibice są ze swoim klubem nawet jak idzie mu gorzej, a Barcelona kibiców ma tylko jak są sukcesy, jak przegrywają to siedzą cicho i płaczą ))
A swoją drogą jak już chcesz szydzić z Milanu to zobacz sobie proszę, który klub jest najbardziej utytułowany na arenie międzynarodowej i wtedy się wypowiadaj Milan zawsze lepiej sobie radził w rozgrywkach europejskich niż rodzimej lidze, przykład choćby w tym sezonie, w lidze póki co dopiero 11 miejsce, a w LM ćwierćfinał. I gdzie tu Juve, Roma, Napoli ?
Barcelonce i innym klubom jeszcze daleko do osiągnięć Milanu więc mordeczka w kubeł
Prawdziwi kibice są ze swoim klubem nawet jak idzie mu gorzej, a Barcelona kibiców ma tylko jak są sukcesy, jak przegrywają to siedzą cicho i płaczą ))
A swoją drogą jak już chcesz szydzić z Milanu to zobacz sobie proszę, który klub jest najbardziej utytułowany na arenie międzynarodowej i wtedy się wypowiadaj Milan zawsze lepiej sobie radził w rozgrywkach europejskich niż rodzimej lidze, przykład choćby w tym sezonie, w lidze póki co dopiero 11 miejsce, a w LM ćwierćfinał. I gdzie tu Juve, Roma, Napoli ?
Barcelonce i innym klubom jeszcze daleko do osiągnięć Milanu więc mordeczka w kubeł
@up, up
Ktoś wkleja tabele i mówi o dyspozycyjności Milanu w tej chwili, a Wy od razu przyjmujecie że to fan Barcelony. Świat nie ogranicza się tylko do FCB, Realu czy Milanu. Może przyda się maść na ból pośladków?
Ktoś wkleja tabele i mówi o dyspozycyjności Milanu w tej chwili, a Wy od razu przyjmujecie że to fan Barcelony. Świat nie ogranicza się tylko do FCB, Realu czy Milanu. Może przyda się maść na ból pośladków?
Za osiągnięcia jak najbardziej szacunek się należy, ale ja mówię o tym co tu i teraz, a zdobyczami i historyczną zajebistością możesz podniecać się w dziale dokumentalne. Po prostu mów jak jest o 'swoim' klubie, a nie wciskaj kit innym ludziom. Uwierz mi da się być kibicem obiektywnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów