Swoją drogą to głupie te baby. Jak widzisz biuro pełne pracujących czarnuchów to oczywiste jest że coś tutaj nie gra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Swoją drogą to głupie te baby. Jak widzisz biuro pełne pracujących czarnuchów to oczywiste jest że coś tutaj nie gra.
@up,
pewnie, że tak - przecież piwo to 5-6% roztwór chleba naszego powszedniego...
pewnie, że tak - przecież piwo to 5-6% roztwór chleba naszego powszedniego...
Panowie akurat w tej sprawie rozumiem chłopów niezależnie od koloru, trza se radzić, tak jestem tolerancyjny jeśli chodzi o kombinacje piwne.
Co to kurwa ma być ja się pytam?!!! Czysty kurwa rasizm!!! Tych skurwysieli jebanych, co zrobili tą reklamę powinni pozwać, że w tym gównie nie ma żadnego człowieka tylko same małpy
reklama rasistowska gdzie zgłosić sie po odszkodowanie i znieważenie białych ?
Możecie mi nie wierzyć, ale ja widziałem pracującego murzyna. I to nie w jakimś programie podróżniczym, tylko żywego murzyna pracującego w markecie morrisons w UK. Towar na półki wykładał. Wiem że to nie do wiary, ale zdaje mi się że potężny kryzys idzie w gospodarce UK. Murzyni zajęli się pracą...
"Swoją drogą to głupie te baby."
Po pierwsze, nie baby. Bo to tak jak byś nazwał czarnego człowiekiem.
Po drugie, jakie mają być te samice? Przecież są czarne...
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Po pierwsze, nie baby. Bo to tak jak byś nazwał czarnego człowiekiem.
Po drugie, jakie mają być te samice? Przecież są czarne...
Jak widziałbym taką reklamę w której jest człowiek pochodzący od małpy to już bym takiego piwa nie kupił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów