📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
WhyMe? napisał/a:
Nie rozumiem co to tu robi skoro baner w podpisie penera dobrze mówi co innego..
Fajna pobudka, ciekawe którędy jeszcze weszli, a którego to wejścia kamera nie nagrała
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
mam internet na video nagrany i w szopie przeglądam
Ja pobrałem cały internet i trzymam teraz na dyskietkach
sapletio napisał/a:
Ty z Tuskiem to jakoś spokrewnieni czy z policji jesteś?
Jestem nieślubnym dzieckiem Tuska z zesołem Downa. Według mnie przyjęcie ACTA nic albo niewiele zmieni. Módlcie sie żebym miał rację.
mnie tez wkurwia gadanie o ACTA , zobaczymy co czas pokarze Nie mam ochoty narazie sie tym przejmować , jak bedzie coś nie tak z Internetem to poprostu sie wkurwie a i tak z tym nic nie zrobie bo sie nie będzie dało ...To przecież jest właśnie POLSKA !
...a jak sie ma to jest dupnie ;D
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów