📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
dziękuję firmie plus a ciekawe czy konkurencja pracuje nad anty reklama acta
heh troche śmieszy mnie to że nasza kochana strona na samym początku pokazuje jak by wyglądał internet gdy ACTA zostanie wprowadzone w życie . ale od pewnego czasu mam wrażenie że ta cenzura z która chcemy walczyc została wprowadzona własnie na sadisticu bo hard nie jest już taki sam i wisienka z tortu została zabrana. wiec może zamiast moderatorzy oprócz tego że pokazują jak by to wszystko wygladało zaczna też od przywrócenia dawnej świetlności tej storny by była takas sama jak zapamietałem ja z pierwszych odwiedzin .
@ pjetja
"świetlności" ? :/ Ja tam od zawsze miałam czarne tło witryny
"świetlności" ? :/ Ja tam od zawsze miałam czarne tło witryny
1 Terabajt uploadu na Torrentach poszedł się jebać
1 Terabajt uploadu na Torrentach poszedł się jebać
A zaibić ich wszystkich ... jeśli wszyscy na świecie nie mogą wytępić somalijskich piratów gdzie im do wytępienia internetowych... za to chętnie założą każdemu w cywilizacji zachodu taki mały chip... na razie tylko dla bezpieczeństwa, odnajdywania dzieci jak obecnie piesków, potem będzie można nim płacić... a potem będzie można cię namierzyć i zlikwidować w dowolnej chwili... Władcy dusz z korporacji ponad korporacjami po zapanowaniu nad wszystkimi będą dalej mieli na karku somalijskich piratów... A dla reszty może już się wtedy zacząć coś na kształt objawienia wg "The saint" Johnego ...
Powinni zabrać się za naprawę tego pierdzielnika z cenami paliw i refundacjami leków. Żeby im wszystkim ręce pousychały od podpisywania ustaw takich jak ACTA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów