Powinni mieć zakaz wjazdu do Europy,Azji siedzieć tylko w swoim kraju.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze się z nimi pierdolą na tym lotnisku... Ciekawe co by było jakby normalny człowiek odstawiał takie cyrki? Pewnie szybka interwencja i pałą po łbie. No, ale tu nie można bo ma brodę i islam...
Jak widzę w każdej religii są fanatycy . U nich dla Allaha wysadzą się w powietrze lub dadzą zabić ( żeby pójść do raju ), a u nas są w stanie przejebać całą rentę na Rydzyka ( żeby wykupił im miejsce w niebie ).
Są kibice i kibole
Są katolicy i są katole. Tak więc wierze w oba filmy bo i tu i tu jest prawda.
Do autora tematu: zmień w tagach "pokuj" na "pokój" bo warna dostaniesz.
Są kibice i kibole
Są katolicy i są katole. Tak więc wierze w oba filmy bo i tu i tu jest prawda.
Do autora tematu: zmień w tagach "pokuj" na "pokój" bo warna dostaniesz.
Będzie dramat? Ja założę swoją religię i będę zabijał ciapatych. Gówno mi zrobią bo taka będzie moja religia.
Collaaaa napisał/a:
Będzie dramat? Ja założę swoją religię i będę zabijał ciapatych. Gówno mi zrobią bo taka będzie moja religia.
Zrobią ci bo zabijesz, na to akurat jest paragraf. A na to że facet wydziera się żeby go zabili to co najwyżej mogą zadzwonić na pogotowie z podejrzeniem, że mu odbija. Sądzę że jakaś służba porządkowa była już w drodze tylko na to cierpliwie czekali.
Dla mnie prawo bytu w tym kraju, o Polsce teraz piszę, mają tylko w jednym miejscu - w swoich ambasadach...
...czyli w budach z kebabem, buehehehe
...czyli w budach z kebabem, buehehehe
w żaden zjebie.
Swoją drogą, to ja się im wcale nie dziwię (tym prostym szeregowym muzłumanom, a nie tym macharabharahaharadżom z 20 kilowymi turbanami, czy szejkom abdulom wisimulachom)
Może i mają pojebana religie w kwestii traktowania kobiet i paru innych sprawach, ale to kurwa ich sprawa, około tysiąca lat temu to chińczycy i muzłumanie zachowywali wiedzę i kulturę, podczas, gdy narody germańskie i słowiańskie wyżynały się miedzy sobą, albo wspólnie najeżdżali kraje islamskie "ot tak bo dlatego że" bo macie inna religie to mozemy wam wypruć flaki i złupić wszystko co się da.
Teraz są Neo-Krucjaty żeby zapierdolić im ropę naftową i nie pozwolić na rozwój technologiczny.
Ludzie w Europie oburzają się kiedy imigranci drenują nasze zasoby, to dlaczego oni mają sie nie wkurwiać jeśli jakieś Hamerykańce i Żydki wiecznie traktują ich jak ludzi drugiej kategorii i demolują im kraje?
P.S.żartowałem
Może i mają pojebana religie w kwestii traktowania kobiet i paru innych sprawach, ale to kurwa ich sprawa, około tysiąca lat temu to chińczycy i muzłumanie zachowywali wiedzę i kulturę, podczas, gdy narody germańskie i słowiańskie wyżynały się miedzy sobą, albo wspólnie najeżdżali kraje islamskie "ot tak bo dlatego że" bo macie inna religie to mozemy wam wypruć flaki i złupić wszystko co się da.
Teraz są Neo-Krucjaty żeby zapierdolić im ropę naftową i nie pozwolić na rozwój technologiczny.
Ludzie w Europie oburzają się kiedy imigranci drenują nasze zasoby, to dlaczego oni mają sie nie wkurwiać jeśli jakieś Hamerykańce i Żydki wiecznie traktują ich jak ludzi drugiej kategorii i demolują im kraje?
P.S.żartowałem
Tylko że dzisiaj mało który muzułmanin kontynuuje szlachetne tradycje swoich przodków
chyba trzeba zaczac pyskatym brudasom urzadzac porzadne pogrzeby, wykopac dol wrzucic scierwo do niego i zarzucic swinskimi flakami, niech po tym dostaja swoje dziewice
Oto właśnie chodzi- by powstawało więcej filmików które mają spowodować niechęć innych ludzi do arabów/muzułmanin-ów. Dzięki temu zabiegowi jak potulne owieczki będziecie akceptować, ba będziecie zadowoleni, że USA atakuje kolejny kraj arabski, a Izrael morduje na ulicy kolejnego Palestyńczyka.
PS. Szkoda, że gdy ktoś kogoś w Polsce zamorduje to nie pisze się, że mordercą był CHRZEŚCIJANIN.
PS. Szkoda, że gdy ktoś kogoś w Polsce zamorduje to nie pisze się, że mordercą był CHRZEŚCIJANIN.
Film przedstawia jednego kretyna, a nie kulturę islamską.
Gdyby za pojedynczych idiotów należało eksterminować narody, Polacy byliby pierwsi w kolejce. Najlepszym dowodem komentarze powyżej.
Muzułmanie mieli już kwitnącą kulturę, kiedy my brykaliśmy po lasach i waliliśmy kołtunem w pień, żeby zebrać parę szyszek na zupę.
A co do filmu: kobiety powinny być przeszukiwane przez kobiety. Chciałbym zobaczyć awanturę, jaką zrobiłby Polak, gdyby Japończyk macał mu żonę. Też by wrzeszczał, zabiję cię, skruwysynu.
Gdyby za pojedynczych idiotów należało eksterminować narody, Polacy byliby pierwsi w kolejce. Najlepszym dowodem komentarze powyżej.
Muzułmanie mieli już kwitnącą kulturę, kiedy my brykaliśmy po lasach i waliliśmy kołtunem w pień, żeby zebrać parę szyszek na zupę.
A co do filmu: kobiety powinny być przeszukiwane przez kobiety. Chciałbym zobaczyć awanturę, jaką zrobiłby Polak, gdyby Japończyk macał mu żonę. Też by wrzeszczał, zabiję cię, skruwysynu.
Cytat:
Zrobią ci bo zabijesz, na to akurat jest paragraf. A na to że facet wydziera się żeby go zabili to co najwyżej mogą zadzwonić na pogotowie z podejrzeniem, że mu odbija. Sądzę że jakaś służba porządkowa była już w drodze tylko na to cierpliwie czekali.
W jego kraju mogą cie zabić jeśli z Islamu przejdziesz na inna wiarę, a jak jesteś innej wiary będą cię gnębić i mówić że twoja religia jest chujowa i żebyś przeszedł na Islam bo to 'prawdziwa' religia, więc nie wiem w czym problem, jeśli oni zabijają niewinnych za jakąś religię który wymyślił jakiś Mohamed z schizofrenią to już lepiej wyrżnąć ich wszystkich, może wtedy na świecie będzie bezpieczniej (choć trochę).
prawda jest taka, że żadna religia nie jest ani prawdziwa, ani dobra. jebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów