18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
wexors 2010-05-30, 18:27
ja pierdole,co on zrobił z Cranberries
Zgłoś
errortheory 2010-05-30, 18:46
Tam masz "to be boring" co znaczy "aby być nudzącym" a nie "się nudzić".
Zgłoś
R................k 2010-05-30, 18:47 5
errortheory napisał/a:

Tam masz "to be boring" co znaczy "aby być nudzącym" a nie "się nudzić".

a nie "nudnym" drogi tłumaczu przysięgły ?
Zgłoś
Superdaro 2010-05-30, 19:01
HAHA ale śmieszne
Zgłoś
MIKIJO 2010-05-30, 20:02
Co to za piosenka. Wie ktos moze ?
Zgłoś
vidisic 2010-05-30, 20:25
Chuj w to wszystko, ja jeżdże Clio i nie jestem takim pedrylem żęby śpiewać do jakiś starych pryków w emeryckich paździerzach. Ta reklama to obraza dla wszystkiego co związane z Clio! Szczególnie, że nowy Clio Sport C3Ph2 jest designersko mistrzoswki. Szczególnie ten przód!
Zgłoś
dwakilo 2010-05-30, 20:30
vidisic napisał/a:

Chuj w to wszystko, ja jeżdże Clio i nie jestem takim pedrylem żęby śpiewać do jakiś starych pryków w emeryckich paździerzach. Ta reklama to obraza dla wszystkiego co związane z Clio! Szczególnie, że nowy Clio Sport C3Ph2 jest designersko mistrzoswki. Szczególnie ten przód!

Tym bardziej, że ten drugi Pan jedzie Infiniti G37 sedan i ma ponad 300 koni pod maską. Chciałbym mieć takiego "paździerza".

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Lam3rZ 2010-05-30, 20:32 2
to jest ta piosenka:

tylko ze w malej przerobce

a tak serio to The Cranberries - zombie

HardCore will never DIE!
Zgłoś
riodoro1 2010-05-30, 21:16 14
@up, kurwa przeróbka, gówno nad gównami.

Zgłoś
wexors 2010-05-30, 22:26
@lam3rZ

gdzie ta piosenka ?
Zgłoś
~Conscribo 2010-05-30, 22:32
jak można takiej sieki słuchać, blah.

lepiej coś takiego odwalic, niż w drodze do dziewczyny, wstapić do sklepu i zwyzywać jakiegoś gostka by później spotkać się z nim w jej domu..

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Novik 2010-05-30, 22:40
gościu trzyma ręce na kierownicy jak chomik
Zgłoś
vidisic 2010-05-30, 22:44
dwakilo, wole jeździć 200 konnym europejskim Clio niż amerykańskim Nissanem...
Zgłoś
errortheory 2010-05-30, 23:39
Reporterek napisał/a:

a nie "nudnym" drogi tłumaczu przysięgły ?

A to już jest tak zwany "jeden chuj".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów