Życie jest za krótkie, by się nudzić. Korzystaj z niego!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Życie jest za krótkie, by się nudzić. Korzystaj z niego!
Tam masz "to be boring" co znaczy "aby być nudzącym" a nie "się nudzić".
errortheory napisał/a:
Tam masz "to be boring" co znaczy "aby być nudzącym" a nie "się nudzić".
a nie "nudnym" drogi tłumaczu przysięgły ?
Chuj w to wszystko, ja jeżdże Clio i nie jestem takim pedrylem żęby śpiewać do jakiś starych pryków w emeryckich paździerzach. Ta reklama to obraza dla wszystkiego co związane z Clio! Szczególnie, że nowy Clio Sport C3Ph2 jest designersko mistrzoswki. Szczególnie ten przód!
vidisic napisał/a:
Chuj w to wszystko, ja jeżdże Clio i nie jestem takim pedrylem żęby śpiewać do jakiś starych pryków w emeryckich paździerzach. Ta reklama to obraza dla wszystkiego co związane z Clio! Szczególnie, że nowy Clio Sport C3Ph2 jest designersko mistrzoswki. Szczególnie ten przód!
Tym bardziej, że ten drugi Pan jedzie Infiniti G37 sedan i ma ponad 300 koni pod maską. Chciałbym mieć takiego "paździerza".
a tak serio to The Cranberries - zombie
tylko ze w malej przerobce
a tak serio to The Cranberries - zombie
lepiej coś takiego odwalic, niż w drodze do dziewczyny, wstapić do sklepu i zwyzywać jakiegoś gostka by później spotkać się z nim w jej domu..
a nie "nudnym" drogi tłumaczu przysięgły ?
A to już jest tak zwany "jeden chuj".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów