18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Reklama sklepu
x................r • 2013-06-30, 18:53
Pewien gość otworzył sklep Żelazny, bardzo długo zastanawiał się na reklamą sklepu, nad czymś co skutecznie przyciągałoby klientów, Pewnego dnia nad wejściem sklepu powiesił krzyż z Jezusem a pod nim hasło brzmiące: "Na naszych gwoździach wisiał by do dziś"

zasłyszane, tu nie czytane
Zgłoś
miszczcieniu 2013-06-30, 19:25
reklama dźwignią handlu

lubimyczytac.pl/profil/235724/grzegorz-nikrandt
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
Zgłoś
nedon 2013-06-30, 20:29 1
Zelazny sklep? lo kurwa
Zgłoś
pajonk 2013-06-30, 22:17 85
Był facet, który nazywał się Wilson i miał fabrykę sprzętu żelaznego: śrubki, gwoździe, nakrętki, łopaty, grabie itp. Postanowił zatrudnić gościa od reklamy, żeby nakręcił mu film reklamujący jego gwoździe. Ten przychodzi po tygodniu i pokazuje mu film, a tam rzymski żołnierz przybija gwoździami Jezusa do krzyża, pod spodem napis "Gwoździe Wilsona utrzymają wszystko". Wilson wpada w szał, mówi, że nie może czegoś takiego puścić w TV itp., że jego by ukrzyżowali za taki film itp. Gość obiecuje przyjść za tydzień z innym filmem, na którym ma nie być Rzymianina krzyżującego Jezusa.
Po tygodniu gościu przychodzi i pokazuje film. A tam ukrzyżowany Jezus i żołnierz stojący obok z założonymi rękami, i napis: "Gwoździe Wilsona utrzymają wszystko". Wilson się wściekł, że znowu nie może tego puścić w TV itp., że chce filmu ale bez ukrzyżowanego Jezusa - bez Jezusa w ogóle.
Facet od reklamy zrobił kwaśną minę i poszedł. Wraca za tydzień i pokazuje trzeci film, na którym widać górkę i kawałek pola. Chwila ciszy... Nagle zza górki wybiega jakiś gość w łachmanach, długie włosy, zaniedbany itp. Zbiega z tej górki i przez pole biegnie oglądając się co chwilę do tyłu. Chwila ciszy... Wybiegają rzymscy żołnierze i biegną za nim przez to pole. Jeden się zatrzymuje przy kamerze i dysząc mówi:
- Gdybyśmy mieli gwoździe Wilsona...
Zgłoś
n................a 2013-06-30, 22:54 2
nedon napisał/a:

Zelazny sklep? lo kurwa

Nie osłabiaj mnie, że nie wiesz co to jest sklep żelazny?
Zgłoś
lkuszal 2013-06-30, 23:46
Kolejna na tej stronie, nieudolna podróbka "gwoździ Wilsona"
Zgłoś
teken 2013-07-01, 0:04
Cytat:

Wybiegają rzymscy żołnierze i biegną za nim przez to pole. Jeden się zatrzymuje przy kamerze i dysząc mówi:
- Gdybyśmy mieli gwoździe Wilsona...

wyobraziłem sobie tą sytuację i nie mogę przestać się śmiać

Zgłoś
Edgarious 2013-07-01, 0:54
Zgłoś
~CanesPL 2013-07-01, 0:58
Modek, zanim znów wypierdolisz "nic nie wnoszący" post, zapoznaj się z zawartością.

Cytat:

Gość ten nazywał się Wilson.
Było.

Więc jeszcze raz: było, kurwa.
Zgłoś
x................r 2013-07-01, 9:45
CanesPL napisał/a:

Modek, zanim znów wypierdolisz "nic nie wnoszący" post, zapoznaj się z zawartością.

Więc jeszcze raz: było, kurwa.

ale żeś sie przyjebał, może sam pomysł tego dowcipu był zaczerpnięty z tego czegoś, jednak do kór...wy nędzy to tylko kilka linijek tekstu ułozony w jakiś tam kawał, twojej historyjki nigdy nie czytałem, kawał słyszałem od znajomego z 6 lat temu, ty pewnie żeś jeszcze na chleb mówił peb, więc bij na frytki, a nie bróbujesz naprawić świat hejtujac jakis dowcip
Zgłoś
Al-Bundy 2013-07-01, 14:50 1
nie dość że suche to jeszcze ktoś naprawdę taką reklamę zrobił

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów