📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
no właśnie spodziewałem się panny z kutachem, a tu poprzebierany typ z wagina
Powszechnie wiadomo, ze Bangkok slynie z seks turystyki i zdecydowanie musimy to przyznac! Udajemy sie w jedno z wielu zaglebi gdzie toczy sie bogate zycie nocne – jest to ulica dlugosci ok. 600 m, po obu jej stronach znajduja sie same kluby nocne z bogata oferta rozrywek, w tym pan tanczacych na rurze i nie tylko..Uliczka ta zapelniona jest ludzmi, stoiskami z jedzeniem i napojami, grillami, i innymi cudami. Generalnie rzecz ujmujac widac tu dwie grupy ludzi – skapo ubrane dziewczeta smialo pokazujące swoje wdzieki, oraz biali mezczyzni w wieku od lat kilkunastu do ? (niektorzy z nich zdecydowanie sa juz w wieku poprodukcyjnym). Decydujemy sie wejsc do dwoch klubow polecanych przez internautow na blogach turystycznych. Nie chcialabym wchodzic w szczegóły dotyczące tego, co mielismy okazje tam zobaczyc. Powiem tylko tyle, ze dziewczeta prezentujace sie na scenie wygladaly na lat 14, byly kompletnie nie profesjonalnie a ich zachowanie przypominalo zabawe malych szczeniaczków To co zobaczylismy (trudno to nazwać nawet showem) bylo zaskakujace ale raczej w negatywny sposob, i dosc niesmaczne..
up co Ty gadasz??
up a chuj go wie
Uwaga, przybywam z przyszłości i mówię wam: Time to fap.
Przyznaj się, że poszedłeś w ślinę z panną. Wsadziłeś jej rękę w gacie i natknąłeś się na kutasa. Mów prawdę zamiast tak pierdolić.
Ufff... Dobrze że mi nie stanął
wiedziałem co się święci już po przeczytaniu słowa "Tajlandia"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów