Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biologicznie tak samo uzasadnione jak mężczyzna - monogamista
Paradoksalnie dając kasę na takie towarzystwa tylko wydłużamy cierpienie takich zwierzaczków -gdyby nie było kasy na schroniska, jedzenie itp to by pogłodował z 5-10 dni przy tych torach i poszedłby do Bozi, a tak będzie siedział w przepelnionym schronisku, w brudnej klatkce, zżerany przez choroby, wszy i podgryzany przez inne, silniejsze psy i do końca swoich dni będzie wypatrywał jakiegoś dobroczyńcy, który zlituje się i zamiast jedzenia przyniesie mu środek usypiający. Jeżeli chcecie naprawdę pomóc takim zwierzaczkom to weźcie bejsbola i zatłuczcie każdego dobrego tatusia który kupił swojemu dzieciakowi na urodziny pieska a potem piesek z dnia na dzień stał się zbędny, więc dobry tatuś wywiózł go do lasu.
Po świętach to pewnie będzie po ulicach pełno nieudanych "prezentów".
Paradoksalnie dając kasę na takie towarzystwa tylko wydłużamy cierpienie takich zwierzaczków -gdyby nie było kasy na schroniska, jedzenie itp to by pogłodował z 5-10 dni przy tych torach i poszedłby do Bozi, a tak będzie siedział w przepelnionym schronisku, w brudnej klatkce, zżerany przez choroby, wszy i podgryzany przez inne, silniejsze psy i do końca swoich dni będzie wypatrywał jakiegoś dobroczyńcy, który zlituje się i zamiast jedzenia przyniesie mu środek usypiający
nie wiem czy byłeś kiedyś w schronisku -ale jako wolontariusz i widziałeś to wszystko ,że tak powiem : od kuchni. zakładam,że nie. nie wiem też czy widziałeś ich hhm - radość kiedy wejdzie się im do boksu/klatki i posprząta ,pogłaska,da jakieś jedzenie. Wątpie więc, że lepszym losem dla nich byłaby głodowa śmierć. Czy w ogóle śmierć.
Na razie jakieś niewielkie pieniądze są na te schroniska i na szczęście psy i koty mają się gdzie podziać .I nie ma tam tak wielkiego syfu jaki przedstawiłeś.
Jeżeli chcecie naprawdę pomóc takim zwierzaczkom to weźcie bejsbola i zatłuczcie każdego dobrego tatusia który kupił swojemu dzieciakowi na urodziny pieska a potem piesek z dnia na dzień stał się zbędny, więc dobry tatuś wywiózł go do lasu.
No a z tym się zgodze w 100%. Człowiek da sobie rade sam. Zwierze często jest skazane jedynie na człowieka.
P.S - polecam przetestować twoją złotą metode "5-10 dni głodówki" ... czuje że falsetem byś 3 dnia zaśpiewał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów