📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Masz tu informację że takimi autami jeżdżą goście którzy mają zawsze faceta z tyłu.
piwo za mistrzowskie wyreżyserowanie spotu
Niezmiernie chujowa reklama
sergeantlipton napisał/a:
może i tak, ale zajebiście byłoby mieć 4 ręce
sergeantlipton napisał/a:
E, pewnie przez nią wybrali to auto do jazdy na torze w top gear.
Z Priusa śmieją się osoby które nigdy prawdopodobnie nie musiały tankować swojego spalinowego autka. Jak wam przyjdzie płacić po 7 zł za litr 95 to ciekawe czy też będziecie śmiali się z Hybryd.
Swoją drogą, siedziałem w nowym Priusie. Jak dla mnie technologicznie lepszy od tych śmiesznych 3 litrowych BMW.
Swoją drogą, siedziałem w nowym Priusie. Jak dla mnie technologicznie lepszy od tych śmiesznych 3 litrowych BMW.
@UP Moze technologicznie lepszy (Chociaz napewno nie lepszy - glupoty piszesz, ale nie chce mi sie z toba spierac), ale liczy sie tez przyjemnosc z jazdy, a tu "3 litrowe BMW" ma duuuzo wiecej do zaoferowania.
Na krzyż się nie wita ; )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów