Najnowsza reklama ex monopolisty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
no to pojechali mojemu dostawcy ale i tak piwko leci bo na mojej sadystycznej mordzie przez moment pojawił się mikroskurcz mięśnia co mogło powodować wrażenie,że się uśmiechnąłem... a ja się nigdy nie uśmiecham
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Czy kierujesz się sercem, czy rozumem i tak zostawisz tutaj piwo, bo nie masz telewizora
da rade podrzucić link na YT?
CJ napisał/a:
dopiero po "adin" zacząłem ryć jak to/te(?) "serce", trololololololo
da rade podrzucić link na YT?
kolejny prosi o linka www.youtube.com dajcie sobie to ludzie w szybkie wybieranie.
bogluto napisał/a:
kolejny prosi o linka www.youtube.com dajcie sobie to ludzie w szybkie wybieranie.
*Prawie* udało Ci się być zabawnym i ironicznym!
Pozdro&poćwicz. :-]
Lashlo napisał/a:
*Prawie* udało Ci się być zabawnym i ironicznym!
Pozdro&poćwicz. :-]
wiem ze stare i oklepane ale musiałem to zrobić
No to teraz będą lecieć wzajemne beefy, może być ciekawie
ciekawie?!?! mam nadzieję, bo coraz częściej są to potyczki słowne 2 osób upośledzonych za którymi przemawia tylko i wyłącznie bełkot ....
za tego "ex-monopolistę", to ci dojadą taki rachunek za miesiąc, że się nie pozbierasz
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów