📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ten obleśny uśmiech z pod wydatnego czoła... patologia rozpoznana w ułamek sekundy. alkoholizm od kilku pokoleń
Idealna żona dla pewnego Białostockiego vlogera
Nie dostrzegam w tym nic a nic ciekawego czy śmiesznego. A chciałbym zrozumieć o co chodzi w tym materiale.
Po tytule wnioskuję, że ona wcale nie pije płynu przeznaczonego do picia...
klklklll napisał/a:
Nie dostrzegam w tym nic a nic ciekawego czy śmiesznego. A chciałbym zrozumieć o co chodzi w tym materiale.
Każdy koneser kina pocieranego domyśla się, że złocistym płynem w szklaneczce nie było piwo
Dorosniesz, zrobi sie meszek na kulkach i nad Twoim siku, to zrozumiesz.
plastic napisał/a:
z pod wydatnego czoła...
przeciez ona ma taki blat, ze gdy pociagnie komus z bani to odrazu zabija, na tym czole face palma moze na raz zrobic cala druzyna pilkarska + rezerwowi. pewnie by i mecz rozegrali na tym "wydatnym czole"
przeciez ona ma taki blat, ze gdy pociagnie komus z bani to odrazu zabija, na tym czole face palma moze na raz zrobic cala druzyna pilkarska + rezerwowi. pewnie by i mecz rozegrali na tym "wydatnym czole"
a co? też masz wydatne?
Z ryja nie wygląda na taką, co potrzebuje setkę, by opierdolić 20 gał w godzinę...
plastic napisał/a:
a co? też masz wydatne?
haha uderz w stol a nozece sie odezwa
jest jej zimno, nie ma swetra a jej czoło ma pół metra
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów