18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Reklama
C................O • 2017-05-22, 10:27
Reklama. Nie jest sadystyczna, ale kreatywnie popierdolona.
a gdyby nie było elektryczności?

znalezione na mordoksiążce
Zgłoś
hundzik 2017-05-22, 17:43 1
Gdyby w dalekiej przyszłości to co na filmiku okazało sie realna rzeczywistością ( wszystko na paliwo) to myślę że polacy osiągneliby mistrzostwo świata w pozyskiwaniu oktanów z czego sie tylko da.
Zgłoś
goofastfood 2017-05-22, 18:04
Mało tego. Warto poczytac jak bardzo eko jest produkcja i utylizacja akumulatorów...
Zgłoś
OpenStreetMaps 2017-05-22, 18:14
Wredna zjebana firma dręcząca wszystkich zjebanym natrętnym spamem reklamowym opłaconym z pieniędzy jeleni konsumentów.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
xpiotras 2017-05-22, 18:52 2
Ta reklama jest tak głupia, że trudno w to uwierzyć. Jeśli nie ma elektryczności to jak działa komputer? A jak jest elektryczność to po co silniki? Ale trudno wymagać logiki od ekologów.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-05-22, 19:50
Chujowe, jakby nie było elektryczności to wynalazki przedstawione w tej reklamie w ogóle by nie istniały ale westozjeby nie mogłyby tego zrozumieć, dlatego w WoWie (średniowieczne czasy), są samoloty na parę bo przecież nie było świata bez nich.
Zgłoś
zdunsky93 2017-05-22, 23:48 2
Gdzieś już to gdzieś widziałem ...

:V przypadeg?
Zgłoś
Asfalt 2017-05-23, 12:45 1
A co mają tutaj wydobycie ropy i samochody? Tego pierwszego tylko 15 % trafia do naszych baków. Reszta wykorzystywana jest przemyśle chemicznym.
Zgłoś
Perhydrol 2017-05-23, 14:31
nowynick napisał/a:

akurat Norwegia to ma zapewnioną niemal stałą energię wiatrową, kwestia dostawienia kilku wiatraków

Jasne, że użycie wzrośnie, i trzeba będzie spalić więcej kopalin tylko że sprawność silnika spalinowego to ok 33%, a elektrycznego 65.

Szkoda tylko, że te 65% to sprawność już po odjęciu strat na napędzie. W takim razie jeśli chcesz porównywać sprawność "gołych silników" to jest to twoje 33% oraz powyżej 90%. I nie mówię tutaj o małych silniczkach, tylko silnikach dużej mocy - takich które używa się w samochodach.
Zgłoś
koxu42 2017-05-23, 15:21
Nawet jeśli wszystko byłoby na prąd to to i tak chuja zmienia bo prąd trzeba jakoś wyprodukować,najczęsciej spalając węgiel
Zgłoś
bzyk1357 2017-05-24, 20:49
Będą mieli "innowejszyn" jak wszyscy zaczną jeździć tymi elektrycznymi gównami i będzie od zajebania zużytych baterii.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów