📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
HoseBanditos napisał/a:
Poseł Migalski zawsze gotowy wygadywać największe bzdury w imieniu WCzc. pana Prezesa
Tak się w kurwina zaczytałeś że już nawet kopiujesz jego żałosne teksty?
alorkar wklejam ku przestrodze.
Najlepsze jest to, że Jarkaczowi już kompletnie odjebało i niedługo będzie musiał udać się na kurację do zamkniętego ośrodka
niech postawią tam teraz reklamę: padłeś, powstań, powerade.
Chyba powinno być...(s)padłeś? powstań! powerade
co do reklamy Lecha to slogan był wymyślony 2 lata temu wiec w czym problem mieli... że za blisko postawili go... powinni dać tabliczkę zakazu reklam według niektórych posłów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów