📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
no co ty jarek teraz to odbierze jako zniewage i bedzie darł ryja że drwimy ze śmierci brata ._.
to nie reklama jest w niewłaściwym miejscu kurwa!
wojtas, to zmień stronę, wyjdź stąd, ewentualnie odłącz kabel od neta i wyjdź na dwór.
Co do tematu, to jest dobry. Jeśli chodzi o Lecha, to był to przypadek, kampania "Zimny Lech" jest w całej Polsce i zapewne nikt nie chciał nikogo obrażać. Natomiast taka reklama mało znanego napoju energetyzującego to już według mnie czysty marketing i celowe posunięcie. Wiadomo, że ludzie się zainteresują chwytliwym hasłem i będzie afera, a przez to nazwa napoju będzie rozpowszechniona Aczkolwiek zgadzam się z 'tytułem użytkownika' - to nie reklama jest na niewłaściwym miejscu i to nie reklamę należy stamtąd przenieść. Za to masz piwo kolego.
Co do tematu, to jest dobry. Jeśli chodzi o Lecha, to był to przypadek, kampania "Zimny Lech" jest w całej Polsce i zapewne nikt nie chciał nikogo obrażać. Natomiast taka reklama mało znanego napoju energetyzującego to już według mnie czysty marketing i celowe posunięcie. Wiadomo, że ludzie się zainteresują chwytliwym hasłem i będzie afera, a przez to nazwa napoju będzie rozpowszechniona Aczkolwiek zgadzam się z 'tytułem użytkownika' - to nie reklama jest na niewłaściwym miejscu i to nie reklamę należy stamtąd przenieść. Za to masz piwo kolego.
Generalnie to nie tylko Prezydent Kaczyński jest pochowany na Wawelu a żadni Sobiescy, Poniatowscy czy Wazowie się o te reklamy nie czepiają.
jeśli chcecie odciągnąc skupienie pojebów od tej reklamy to postawcie nowy krzyż pod wawelem, ku czci poległego prezydenta, na pewno zapomną o tej nic nie znaczącej reklamie!
Nawet na portalu demotywatory.pl też już o tym jest:
Poseł Migalski zawsze gotowy wygadywać największe bzdury w imieniu WCzc. pana Prezesa
Poseł Migalski zawsze gotowy wygadywać największe bzdury w imieniu WCzc. pana Prezesa
" padłeś powstań- Powerade " , " Red Bull doda Ci skrzydeł" . Propozycje dla przyszłych firm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów