Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To samo z tymi agresywnymi ukrowskimi karynami z Polski !
Za wszarz i na front do okopu,przeciwniczka z rosji juz czeka
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaCzuję, że jeszcze trochę takich materiałów i Putin wyda dekret o sformowaniu karnych batalionów kobiecych, których jedynym zadaniem będzie motywowanie sfrustrowanych poborowych na froncie poprzez spuszczanie ciśnienia z ich pał na wyszukane sposoby. Na pewno podniesie to morale i przyczyni się do ostatecznego zwycięstwa nad kijowskim nazizmem.
To raczej frustracja seksualna skłania do agresji, dzięki czemu "żołdak" jest skuteczniejszy, zarówno na polu walki jak i podczas gwałtów na wrogiej ludności.
Podobny mechanizm występuje u nołnejmów z internetów, którzy wyładowują frustrację przez pisanie nienawistnych komentarzy, bo dawno sobie nie poruchali.
Albo nigdy.
To raczej frustracja seksualna skłania do agresji, dzięki czemu "żołdak" jest skuteczniejszy, zarówno na polu walki jak i podczas gwałtów na wrogiej ludności.
Podobny mechanizm występuje u nołnejmów z internetów, którzy wyładowują frustrację przez pisanie nienawistnych komentarzy, bo dawno sobie nie poruchali.
Albo nigdy.
Może być prawda. Czytałem gdzieś, że w czasie 1-szej Wojny Światowej w Australii, jako jedynym kraju Brytyjskiego Imperium nie ogłoszono poboru, bo ochotników było więcej niż potrzeba. Podobno z powodu sporej nadwyżki liczby mężczyzn. Nie mieli co ruchać, to poszli chętnie na wojnę. Sfrustrowanym seksualnie sadolom też by się spodobało.
Fagas - z twarzy ewidentnie intelektem nie grzeszy - ale bardzo szybko się ogarnął i ewidentnie chciał powstrzymać Karyne.
Bo wie że głupie kurwisko wsadzą do ancla a on pojedzie na Ukraine.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów