Przyszłość reklam? Oby nie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalnie koniec świata
smosh to najwieksze srodowisko malych ciot na youtubie.. wieksze od cipek pewdiepie
Problem nie w tym jak bardzo wkurwiające są te reklamy problem w ich ilości. Mogę posłuchać przez minutę max dwie o kaszce dla dziecka, nowych bardziej chłonnych podpaskach albo o zajebistej pożyczce. Ale jeżeli podczas reklam w Polsacie starcza mi czasu żeby wyjść z psem i zmontować kanapki to coś jest chyba nie tak.
Chuj w ten dubstep wolałbym takie reklamy i jak powiedział gościu na początku "More Bobs" !
Wolę żeby leciał ten dubstep, niż jakis gówniany metal dla brudasów, ćpunów, narkomanów, alkoholików i chuj wie co jeszcze.
Zacznijmy od tego, że to nie jest dubstep. Prawdziwy dubstep nie ma wiertarek, piszczałek i innych gówien.
70% polskiej ramówki telewizyjnej to reklamy, jeżeli takie gówno będą puszczać to ni chuja nie kupuję tego dekodera do odbioru cyfrowej i rezygnuję z telewizji
Tabacki napisał/a:
Wolę żeby leciał ten dubstep, niż jakis gówniany metal dla brudasów, ćpunów, narkomanów, alkoholików i chuj wie co jeszcze.
Jesteś upośledzony. Kolejny kretyn kierujący się, zasłyszanymi przez zaściankowe społeczeństwo, stereotypami. Gratuluje.
A nie, sorry, zwolennik dubstepu, który jara się - moim zdaniem - mało ambitną muzyką. Nie potrafisz spojrzeć "ponad podziałami" co? To już głupotą, a nie ślepotą się określa. Skoro dzielisz metal na muzykę dla alkoholików, ćpunów itd. to do jakiej rzeszy odbiorców należą słuchacze dubstepu? ;> Tylko nie wyskakuj mi, że "szlachta" bo ktoś Cię zgnębi jeszcze.
Na prawde śmieszne, a nie zapowiadało się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów