📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
dylemat, smiac sie czy plakac
Nie ma większego ułatwienia dla przedsiębiorców jak pozbycie się tych ludzi z rządu.
Wy się z niej śmiejecie a ja bym jej z łóżka nie wypędził.
Jej tajemnica to tatuaż na lewym ramieniu. Musi być gorąca.
Jej tajemnica to tatuaż na lewym ramieniu. Musi być gorąca.
Teraz to raczej nie ale tak z 15 lat wcześniej musiała być z niej niezła laska.
Kobieta nie dość że atrakcyjna, to jeszcze piekielnie inteligentna. Do tego dochodzi jeszcze stanowczość. Idealny materiał na dominę.
quartz75 napisał/a:
Teraz to raczej nie ale tak z 15 lat wcześniej musiała być z niej niezła laska.
Nadal ma to coś
Wydaje się też bardzo inteligentna.
Me like it
@Donwasyle
Wieszać to dla słabych psychicznie, ci mocni poczekają i powieszą tych z historyjki
Wieszać to dla słabych psychicznie, ci mocni poczekają i powieszą tych z historyjki
Pewnie ma, ja mogę tylko mówić o wyglądzie i o tym, jak wiek swoje zrobił. Inteligencja? Bo ja wiem, nie znam jej. Ale ona bardziej wygadana czy tam wyszczekana jest. Inaczej, pewna siebie do granic przyzwoitości. Ja bym tych dwóch cech nie mieszał w jednym kuble. Ale to tylko moje zdanie, nie znam człowieka, wiem tyle co każdy oglądający telewizję. Tak, masz rację, wciąż jest atrakcyjna. Ale te naście lat wcześniej pewnie była bardziej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów