📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dałem piwo dlatego, że materiał jest świetnie zrealizowany. Super zdjęcia. Fajna muzyka. Materiał ma 4 minuty a ja zdążyłem złapać klimat i się wciągnąć, pomimo (sami wiecie jakiej) fabuły.
No i przypomniałem sobie naszą rodzimą filmową adaptację wiedźmina. Nic więcej pisać nie trzeba.
No i przypomniałem sobie naszą rodzimą filmową adaptację wiedźmina. Nic więcej pisać nie trzeba.
Polecam więcej rekonstrukcji na ich kanale na YT.
Kurwa Brilliant
2:43
ahhhh jedna z piękniejszych wymian poglądów jakie ostatnio słyszałem
I te "fuck you, bitch" ^^
ahhhh jedna z piękniejszych wymian poglądów jakie ostatnio słyszałem
I te "fuck you, bitch" ^^
Pewnie 80% użyszkodników tak wyobraża sobie wymianę poglądów w komentarzach... jak to wygląda naprawdę każdy wie.
Ochhh, kurwa ale chciałbym coś takiego zobaczyć w odniesieniu do gównoburz na sadolu. Odwiecznych sporów między ekspertami wszystkiego. Zwolenników i przeciwników BongMana walczących na słowa w imię lepszej sprawy, otoczonych srebrną zastawą i dających sobie wzajemnie nie piwa, ale najprzedniejsze miody słowiańskie przeznaczone tylko szlachetnie urodzonym. Już sobie wyobrażam każdą pięknie zaakcentowaną kurwę, pełną mocy i błękitnej krwi.
końcówka - I find its very dificult to masturbate to...
kaczakaka przy stole siedziałby Gajos, Grabowski, Kwiatkowska, Figura, Tyszkiewicz oraz ucharakteryzowany na Jana Pawła II Piotr Adamczyk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów