📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co wy pierdolicie najlepsze jest tyskie w puszce z Biedry w promo za 2.39 to jest smak prawdziwego piwa......
"Jak się komuś nudzi..." to może sobie włączyć ten filmik. Jeśli ktoś ma akurat wolne 10 minut w życiu, to poczeka, aż materiał się załaduje...
W Polsce nie ma zwyczaju picia ciemnego piwa. Dlatego większości ludzi nie smakuje Guiness.
Czasem lubię go wypić bo to jest naprawdę dobre piwo. Tylko bardzo ciężkie.
Statystczny Kowalski między piwami widzi tylko różnice w cenie. Wiadomo, że dla polskiego biedak bez gustu zawsze wygrywa najtańszy koncerniak typu tyskie czy Żywiec, które smakują jak pomyje wyzymane do szklanki że szmaty, która przetarto pod kiblem w barze dla tirowcow.
Czasem lubię go wypić bo to jest naprawdę dobre piwo. Tylko bardzo ciężkie.
Statystczny Kowalski między piwami widzi tylko różnice w cenie. Wiadomo, że dla polskiego biedak bez gustu zawsze wygrywa najtańszy koncerniak typu tyskie czy Żywiec, które smakują jak pomyje wyzymane do szklanki że szmaty, która przetarto pod kiblem w barze dla tirowcow.
@up
A w innych krajach nie ma zwyczaju picia wódki. Dla większości smakuje tak samo.
Nie potrafią odróżnić enigmatycznego smaku Chopina przełamanego aromatem który przenosi nas do pięknych polskich sadów pamiętanych z młodości od wyrazistej mieszanki charakteru polskiego lajkonika i zapachu złocistych łanów zbóż rozpościerających się u podnóża polskich niegdysiejszych twierdz i zamków którą możemy spotkać choćby w wódce Krakus.
Co kraj to obyczaj.
A w innych krajach nie ma zwyczaju picia wódki. Dla większości smakuje tak samo.
Nie potrafią odróżnić enigmatycznego smaku Chopina przełamanego aromatem który przenosi nas do pięknych polskich sadów pamiętanych z młodości od wyrazistej mieszanki charakteru polskiego lajkonika i zapachu złocistych łanów zbóż rozpościerających się u podnóża polskich niegdysiejszych twierdz i zamków którą możemy spotkać choćby w wódce Krakus.
Co kraj to obyczaj.
@Abraxus
Ostatnio piję tylko ciemne piwa (głównie Portery Amber i Fortuny oraz Raciborskie Rżnięte) i jakoś Guiness ostatnio bardzo mi nie wszedł. Jakiś taki bez smaku był, rozwodniony ze słabą pianką. Jak jakaś tania koncernówka za 1/3 jego ceny.
Pamiętam, że jak piłem jakieś 4-5 lat temu to był dobrym piwem (jedno z moich pierwszych ciemnych piw).
Kupiłem go teraz w Biedrze i mam szczerą nadzieję, że był słaby, bo wykupili jakąś zepsutą partię za bezcen.
Ostatnio piję tylko ciemne piwa (głównie Portery Amber i Fortuny oraz Raciborskie Rżnięte) i jakoś Guiness ostatnio bardzo mi nie wszedł. Jakiś taki bez smaku był, rozwodniony ze słabą pianką. Jak jakaś tania koncernówka za 1/3 jego ceny.
Pamiętam, że jak piłem jakieś 4-5 lat temu to był dobrym piwem (jedno z moich pierwszych ciemnych piw).
Kupiłem go teraz w Biedrze i mam szczerą nadzieję, że był słaby, bo wykupili jakąś zepsutą partię za bezcen.
Z ciemnych, królem dla mnie jest czeski Primator double. Szkoda, że nie jest szczególnie popularny.
Może zrobimy jakąś zrzutę na karmę dla chomika, bo obejrzenie 2-minutowego filmiku trwa 20 minut
>Pij Guinnessa w Polsce za podwójną cenę, do tego rozcieńczonego z jakimś gównem
>Oceniaj, mówiąc, że Guinness jest chujowy
>Pij jakiegoś żubra, specjala lub jakieś inne jasne i tanie piwo dla meneli
Polecam posmakować prawdziwego Guinessa w jakimś Irlandzkim pubie, a potem oceniać
>Oceniaj, mówiąc, że Guinness jest chujowy
>Pij jakiegoś żubra, specjala lub jakieś inne jasne i tanie piwo dla meneli
Polecam posmakować prawdziwego Guinessa w jakimś Irlandzkim pubie, a potem oceniać
Podłączcie sobie w końcu internet szerokopasmowy do tej serwerowni, bo ten stary modem ewidentnie nie daje sobie rady.
Guinness to szczyny o zabarwieniu gowna, ma konsystencje rzygow, wiec jest latwy do picia dla lamusow. Wyspiarze o piwie wiedza tyle co o wszystkim innym - ma miec chujowy kolor i nie miec smaku. Szara pogoda, szare budynki, szarzy ludzie, szare zarcie, szare napoje.
Najgorsza polska popelina z dolewka ukrainskiego spirytusu ma wiecej smaku niz wszystko co wyprodukowano na wyspach.
Jestem ekspertem, a poza tym, to jakim biednym pedalem trzeba byc, zeby byc "smakoszem" browarow. Piwo to napoj orzezwiajacy pedale, chcesz byc smakoszem to kup lub lepiej zrob Starke, wyjeb tysiaka na butelke szkockiej z Japonii, da nie ty pedale jeden z drugim wyjebales 3 zeta w biedrze za puszke spienionego gowna z napisem wykwintne i myslisz ze jestes jebanym krolem renesansu. Wypierdalac w swoich rurkach na wyspy sprzatac kible.
Najgorsza polska popelina z dolewka ukrainskiego spirytusu ma wiecej smaku niz wszystko co wyprodukowano na wyspach.
Jestem ekspertem, a poza tym, to jakim biednym pedalem trzeba byc, zeby byc "smakoszem" browarow. Piwo to napoj orzezwiajacy pedale, chcesz byc smakoszem to kup lub lepiej zrob Starke, wyjeb tysiaka na butelke szkockiej z Japonii, da nie ty pedale jeden z drugim wyjebales 3 zeta w biedrze za puszke spienionego gowna z napisem wykwintne i myslisz ze jestes jebanym krolem renesansu. Wypierdalac w swoich rurkach na wyspy sprzatac kible.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów