📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Guinness to jedno z najchujowszych piw jakie dane mi było w moim 40-letnim życiu pić.
Smakuje jak rozwodniona kawa Inka. Nic dziwnego że nawet w Biedronce szukają zbytu.
Smakuje jak rozwodniona kawa Inka. Nic dziwnego że nawet w Biedronce szukają zbytu.
Edek Łomiarz napisał/a:
Guinness to jedno z najchujowszych piw jakie dane mi było w moim 40-letnim życiu pić.
Cytat:
Od tej pory, nie uwierzę Ci w cokolwiek napiszesz, kłamczuchu
TB303 napisał/a:
Cytat:
Masz mnie!
A tak na serio, to Sadol zaokrąglił w dół, a ja w górę do okrągłego
Edek Łomiarz napisał/a:
Masz mnie!
A tak na serio, to Sadol zaokrąglił w dół, a ja w górę do okrągłego
Mama Guinessa w ciąży z tobą chlała i się zraziłeś?
Pan_Tera napisał/a:
Mama Guinessa w ciąży z tobą chlała i się zraziłeś?
Dokładnie, od tego czasu mam wstręt zarówno do Guinnessa, jak i do twojej mamy
Typowy sadol na imprezie jest jak Rekord Guinessa. Padnie, albo zostanie pobity.
2018-04-10 15:47 film przecina.te śmiecie już są w domu.lekcje się dzisiaj wcześniej skończyły?
Edek Łomiarz może byś sprecyzował o którego chodzi bo Guinness to nie jest styl piny, i nie każdemu musi smakować rzecz jasna, ja go lubią prze gazowanie azotem, nie rozpierdala bębna po 2 czy 3 ( można używać Calgonitu też reklamują że dobry na bęben jest ) tak jak wszystkie nasze koncernowe gówna zaczynając od Lecha przez Łomżę i wszystkie inne kończąc na Ż
Co się, kurwa dzieje z tym serverem!?
Ja pilem to piwo w ausburgu ale nie takie ciemne i nie smakowalo jak inka ale lepiej niz polskie siki
Guiness mi smakuje bardziej niż polskie kasztelany czy perły. Za to nie wiem co ludzie widzą w piwach pszenicznych, tj Hoegarden. Po nim mam zgagę po kilku godzinach. Najlepsze są i tak piwa lokalne, a z takich produkowanych hurtowo to Leffe.
I po chuj takie wydzielanie?
Murphy’s, Beamish i dopiero Guinness.
Jak ktoś lubi stouty to niech spróbuje jak jeszcze nie pił któregoś z tych dówch pierwszych
Jak ktoś lubi stouty to niech spróbuje jak jeszcze nie pił któregoś z tych dówch pierwszych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów