18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Nowa dyscyplina. Jazda rowerem rakietowym. Pobito tu rekord prędkości na świecie. 263km/h

W Wenecji na gondoli pewna para się pierdo... ŻOŁNIERZU WRÓĆ! się kołysze bo zakłóca nocną ciszę
Zgłoś
Morex 2013-05-20, 8:29 29
Podobnie miałem dziś w kiblu...
Zgłoś
a................r 2013-05-20, 8:37 11
Jakby się przy tej prędkości wyp***dolił to zostałaby z niego 100 metrowa plama.
Zgłoś
S................h 2013-05-20, 9:27 4
Kurwa, rower jest po to żeby na nim "pedałować" siłą własnych mięśni a nie doczepiać rakiety i powiększać sobie penisa, że zapierdalało się 250km/h.
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2013-05-20, 9:29
up@ Powiedz mi proszę w jakim celu się przypierdalasz
Zgłoś
tysonic 2013-05-20, 9:39
Płyta_Gnojowa napisał/a:

up@ Powiedz mi proszę w jakim celu się przypierdalasz

Pewnie dlatego, że to już raczej nie rower a jakiś inny pojazd sklecony z roweru i silnika.
Zgłoś
okrężnica 2013-05-20, 9:52 2
Idea nazwana rowerem rakietowym mija sie z pierwotnym przeznaczeniem fajnego, prostego wynalazku jakim jest rower. Tutaj próbują udowodnić, że ogień z dupy, leżenie na ramie posiadającej dwa kółka i zapierdalanie 263km/h w ten sposob jest fajne.
Zgłoś
Smutas 2013-05-20, 10:08 4
Czekam na kolejny filmik o debilu która z rakietą bije rekord na wrotkach, deskorolce, rolkach i na końcu na bosaka.
Zgłoś
RapujacyToster 2013-05-20, 12:09
Dobra dobra tylko w jaki sposób oni hamują ?

Lubię gify
Zgłoś
D................a 2013-05-20, 12:17
@Up: wciska przedni i czeka
Zgłoś
Steven 2013-05-20, 12:18
No i poszedł w pizdu w las
Zgłoś
Wszemir 2013-05-20, 14:39
Idea inteligentna, jak bakłażan... tyle

-Mamusiu mogę ciasteczko?
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
Zgłoś
korab1 2013-05-20, 15:03 1
i weź tu zahamuj z takiej prędkości V-Break'ami
Zgłoś
Zimny_browar 2013-05-20, 15:37 4

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
Skrzacik 2013-05-20, 15:42
I weź tym wyhamuj ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów