Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Rekordowe skoki z wahadłem
saracen • 2013-12-17, 0:26
Wyrównanie francuskiego rekordu (240 metrów) w skoku z wahadłem na linie przez zespół Pyrénaline. Oryginalny rekord został ustanowiony w 2011 roku. Skoki zostały oddane w Gorges du Verdon.

Szkoda tylko, że nie jest pokazane co się dzieje, gdy lina się kończy! Może wtedy trafiłoby na Harda...
Źródło
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PYTHON 2013-12-17, 8:24
Na pewno by trafiło, ta lina jest tylko po to żeby potem nie trzeba było chodzić na dół po zwłoki
Zgłoś
knix666 2013-12-17, 9:30
A mnie zastanawia, po co im kask? Jak by jebna o ziemie to by i tak mu nic nie pomoglo...
Zgłoś
Lord_Viader 2013-12-17, 10:43 2
A GoPro na czym zamontujesz? W ręce utrzymasz?
Zgłoś
~Vuko 2013-12-17, 10:54
zna ktoś nutę?
Zgłoś
k................a 2013-12-17, 19:22 5
Ok ok ale w tym roku w sumie niedawno ten rekor został pobity przez polską ekipę Dream Walker
youtu.be/THjYMeP21sA
Z resztą polecam śledzić ich kanał bo lokacji o ile się powiedzie będzie łącznie 80 i w miarę możliwości za każdym razem będzie pobijany jakiś rekord ]
Zgłoś
LajtekPL 2013-12-18, 20:41
Nutka "Bad Style-Time back"
Zgłoś
Wader_21 2013-12-18, 20:42
Ale musi po takim czymś napierdalać kręgosłup
Zgłoś
DusiekPL 2013-12-18, 21:01
Kręgosłup nie boli bo od tego masz gume bungee na początku zamontowaną. Sama lina nosna niesamowicie się rozciąga tak ze prawie tego nie czuć. Jak kolega wyżej, rekord już dawno pobity przez Polaków i to im powinny należeć się piwa
Zgłoś
J................r 2013-12-18, 21:02 1
Dan Osman tez mial rekordowy skok na wachadle ..
Zgłoś
boszlu 2013-12-18, 21:17
Takie jedno moje pytanie, co oni robią już po skoku? wspinają się po tej linie z powrotem czy ki chuj?
Zgłoś
zonik 2013-12-18, 22:25
Brazowe wzorki na majtach pewnie mieli tam na dole:D
Zgłoś
fylypsky 2013-12-19, 14:20
"A mnie zastanawia, po co im kask? Jak by jebna o ziemie to by i tak mu nic nie pomoglo..."

Żeby mięli do czego GoPro przyczepić, lub w razie kolizji z jakimś ptakiem żeby wyjść z tego cało
Zgłoś
I................N 2013-12-19, 16:48
Mógł jabola obalić podczas lotu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem