18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Relacje z IEM 2015
WielkimistrzD • 2015-03-15, 10:51
Stoję sobie spokojnie 4 godziny w kolejce a tu nagle jakiś debil wyskakuje więc mówię a on żebym lajkował jego fanpage. na szczęście ktoś go nagrał
ukryta treść

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2015-03-16, 10:18 ]
Cały_Internet napisał/a:

Gdyby filmiki zniknęły z youtube to można je będzie obejrzeć tutaj:

Zgłoś
NarQu 2015-03-16, 13:05
Specjalnie oglądałem do końca, bo myślałem że mu w końcu zajebie, ale się myliłem.
A tą laskę to by brał
Zgłoś
methos23 2015-03-16, 13:45 9
Koleś bardzo kulturalny i widać, że chłopak dobrze wychowany nie to co ten młody szczyl.
Pozdrawiam go serdecznie!

Zgłoś
qwerq221 2015-03-16, 13:58 1
Hahaha zbiorowisko gimbusów i takie skutki... heh kurwa gdyby teraz taki mały szczyl do mnie podbił najlepsze co mógłbym zrobić to go nagrać i dzwonić na policje no bo przecież bym nie uderzył gnoja i niech policja poinformuje rodziców co synalek odpierdala.
Zgłoś
Kuriki 2015-03-16, 14:15
VoidLoop napisał/a:

Ci "jutuberzy polscy" mają IQ zbliżone do tych "spierdolin umysłowych" i właśnie dlatego mają taki posłuch w gimbazie. Ciekawe gdzie Ty widzisz tą intelektualną wyższość w filmikach takiego Isamu, Rocka, Roja, Gimpera czy innego pajaca, robiącego z siebie idiotę dla widzów, bo na coś większego ich po prostu nie stać.

A widzisz. Po pierwsze ci jutuberzy, których wymieniłeś (no i paru innych ) zauważyli i wykorzystali możliwość zarabiania hajsu na debilach. Może nie są milionerami, a wypładzanie się z filmów, montaż i prowadzenie tych większych kanałów wymaga od chuja pracy i do tego kogoś trzeciego do pomocy ale utrzymać się mogą. Więc to już jest coś co stawia ich w drabinie ewolucyjnej wyżej od takich gówniaków jak ten z filmiku.

Po drugie, taki np Gimper czasem nagra coś co mu pozwoli pokazać, że coś tam w głowie ma. Zarabia na idiotach ale sam wcale nie jest wybitnie nieogarnięty.
(Akurat jego dałem za przykład bo mi się spodobała gra Binding of Isaac i trafiłem na gameplaya Gimpera. W pewnym momencie stwierdziłem "pierdolę, nie kupuję, zobaczę jak ten gość będzie przechodził". I siłą rzeczy- bo zasubskrybowałem go na czas wrzucania materiałów z tej gry- widziałem co on tam wrzuca innego i stwierdzam, że siana chłopak w głowie nie ma.)

Po trzecie zwykły gówniak nie zrobi dobrego dealu z firmami od sprzętu czy gier.
A taki jutuber już potrafi zrobić deal i na nim dobrze wyjść. (Oczywiście nie każdy jutuber. Paru jest takich co np za własne pieniądze jadą na event, liżą dupy kilku firmom reklamując ich produkty, wracają do domu i jedyne co tacy chujowi jutuberzy z tego mają to wspomnienia, kilka stów w plecy i obietnicę następnego wyruchania.)

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
B................R 2015-03-16, 14:26 3
Za moich czasów jak byłem w czwartej klasie i się sadziłem do starszych to bili po mordzie, tak też bym uczynił. A potem są dwie opcje, dostane wpierdol od starszego brata albo on ode mnie, niech się dzieje co chce, gówniarz przynajmniej się trochę szacunku nauczy jak opuchlizna będzie schodzić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów