📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Jakim trzeba być zjebem, żeby zamiast odjechać, to łapać 200kg quada. Jak tacy tępi ludzie w ogóle znajdują pracę i zarabiają pieniądze ?
haha piękna próba MOCY PRZYBYWAJ !
Zenonn napisał/a:
Jak tacy tępi ludzie w ogóle znajdują pracę i zarabiają pieniądze ?
moze jako manekin na crashtestach
Można powiedzieć, że wziął to na klatę
Podoba mi się, że on to próbował złapać jak piłkę.
Zenonn napisał/a:
Jakim trzeba być zjebem, żeby zamiast odjechać, to łapać 200kg quada. Jak tacy tępi ludzie w ogóle znajdują pracę i zarabiają pieniądze ?
pewnie tatuś kupił synusiowi zabawkę żeby pojeździł sobie z innymi debilami
Pereze87 napisał/a:
chyba nawet z liny dzis zrezygnuje
czyli można powiedzieć że dziś odcinasz linę?
Zenonn napisał/a:
Zostają "Jutuberami"
Zenonn napisał/a:
niektórzy siedzą w radach nadzorczych spółek skarbu państwa, inni są posłami pis... a inni pracują w policji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów