📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
doprawdy, należy się wykazać bardzo dobrą wolą by w to uwierzyć...
amon1112 napisał/a:
Co on kurwa w klepsydrze mieszka
Robiąc strop zapomnieli dodać wody, zbrojenia i cementu.
Halman napisał/a:
doprawdy, należy się wykazać bardzo dobrą wolą by w to uwierzyć...
to naprawdę widziałeś bardzo mało
bleblebator1 napisał/a:
to naprawdę widziałeś bardzo mało
serio masz sufit z piasku? gratuluję mieszkania gorszego w standardzie od murzyńskiej lepianki...
mógł się utopić
Poniżej wklejam link do znienawidzonej elektrody, gdzie na zdjęciach i w opisie jest mowa o piasku uzupełniającym przestrzeń do równego ze styropianem na posadzce.
Nie mi oceniać czy to prawidłowo czy nie, wstawiam to tylko jako dowód na to, że zdarza się, że tak jest położona instalacja (a obok piasek)
Na logikę: jak ktoś "przedobrzył" ze zbyt długim kołkiem do wieszania hamaka, to mógł trafić akurat na taką klepsydrę. Równie dobrze mógł go prąd pierdolnąć podczas wiercenia
elektroda.pl/rtvforum/topic2758620.html
Tymczasem elektrodowym zwyczajem zgłaszam temat do zamknięcia.
Nie mi oceniać czy to prawidłowo czy nie, wstawiam to tylko jako dowód na to, że zdarza się, że tak jest położona instalacja (a obok piasek)
Na logikę: jak ktoś "przedobrzył" ze zbyt długim kołkiem do wieszania hamaka, to mógł trafić akurat na taką klepsydrę. Równie dobrze mógł go prąd pierdolnąć podczas wiercenia
elektroda.pl/rtvforum/topic2758620.html
Tymczasem elektrodowym zwyczajem zgłaszam temat do zamknięcia.
Haluniu, jak w latach 70. budowano masowo blokowiska podobne do tych z Alternatywy 4, to często zdarzały się takie "wypełnianki". W miejsce stropu szły dwie warstwy betonu, a między nimi piaseczek. Jak rodzice kumpla odbierali mieszkanie, to mieli dziurę w salonie, bo taki strop puścił.
mesjans napisał/a:
Robiąc strop zapomnieli dodać wody, zbrojenia i cementu.
Raczej robiąc fake trochę przesadzili z "efektami specjalnymi"
Eh chuja się znacie wszyscy. Stropy się dociąża piaskiem, lub innym materiałem sypkim żeby je wyciszyć. Wtedy nie ma problemu, że ktoś na górze chodzi a my wszystko słyszymy. Szczególnie wypełnia się tak stropy "lekkie" czyli konstrukcje drewniane - teraz stosują do tego zwykle kerazmzyt.
Caramon napisał/a:
Haluniu, jak w latach 70. budowano masowo blokowiska podobne do tych z Alternatywy 4, to często zdarzały się takie "wypełnianki". W miejsce stropu szły dwie warstwy betonu, a między nimi piaseczek. Jak rodzice kumpla odbierali mieszkanie, to mieli dziurę w salonie, bo taki strop puścił.
Mieszkam na parterze w takim magicznym bloku. Jak przybyła ekipa montować nowe drzwi, to okazało się, że nie ma jak zamontować progu, bo nie było do czego, kurwa. Zasugerowali wybranie piasku, wylewkę i powrót za dwa tygodnie. Olałem to i ozdobny próg mam przyjebany na dwa wkręty do podproża, a podproże chuj wie na czym się trzyma. ja już tam zaglądać nie będę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów