📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Trzeźwy typek wymusza na pijanym walkę, żeby sobie za darmo wpierdol spuścić... on nawet pizdą nie jest, nawet nie śmieciem, nawet nie karaluchem. To gówno jest z rękoma i nogami. Słyszysz gościu? Jesteś gównem!
Jeśli macie takich kolegów to radzę Wam ich olać. To są pasożyty a nie kumple. Taki patol wkręci Was w przestępstwo i się wywinie a Wy niewinni będziecie mieć problemy tylko dlatego, że się w porę nie zorientowaliście z kim macie do czynienia.
Jak ktoś ma takich kumpli, to mu już nawet wrogowie nie są potrzebni.
spoons napisał/a:
wóda jest dla hołoty, ale żeby to zrozumieć, należy wytrzeźwieć. Dorosły człowiek trzeźwieje mniej więcej 6-12 miesięcy od ostatniego łyka alko
Ja pierdole
A wszyscy na fekalnych tak narzekają a my mamy własnych Ugabugazwierzoludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów