📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ehhh...standardowi kuracjusze w Zakopanem
Tato, możesz mi kieszkonkowe z przyszłego tygodnia dać już teraz? Bo jade z chłopakam do Zakopanego na sylwestra...
Tato, możesz mi kieszkonkowe z przyszłego tygodnia dać już teraz? Bo jade z chłopakam do Zakopanego na sylwestra...
Warszafka się bawi.
Chciałem się rozpisać ale... Szkoda mojego i waszego czasu na oczywistą oczywistość.
Miała być koleżeńska solówka , a wyszło jak zwykle
Gdzieś tam przewinęło się zdanie Zakopane!BYłem tam otóż, poniewóż i stwierdzam, że tam jest kulturka i zachowanie na maksa...do póki nie wyjechałem
Gdzieś tam przewinęło się zdanie Zakopane!BYłem tam otóż, poniewóż i stwierdzam, że tam jest kulturka i zachowanie na maksa...do póki nie wyjechałem
Ale super śmeiszne no szok. I jeszcze ten zjeb nagrywający.
i Jego zjebany śmieszek, taki sam tępy jak cała reszta.
Aż mi wstyd, że to Polacy
i Jego zjebany śmieszek, taki sam tępy jak cała reszta.
Aż mi wstyd, że to Polacy
Wódka jest dla mądrych ludzi.
Nie dla baranów.
Barany piją wodę,
albo kwaśne mleko, najwyżej sraczki dostaną.
Nie dla baranów.
Barany piją wodę,
Fajnych mają kolegów, zamiast ich rozdzielić bo jutro i tak tego będą żałowali to lepiej się pośmiać, że się ziomki biją...pato
Że walczą - OK. Nie zawsze trzeba trenować na sali, można poboksować również w parku. No ale tutaj jeden ewidentnie został wypchnięty do tej walki, a wtedy już to w porządku nie jest. Poziom sportowy też dno. Kupił niezłe rękawice, poszedł pewnie do szkoły walki w galerii handlowej na 2 treningi i uważa się za boksera, a takimi okrężnymi to by nawet ślepego dobrze nie trafił.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Wódka jest dla mądrych ludzi.
Nie dla baranów.
Barany piją wodę,
to dlaczego debile tak chętnie po nią sięgają?
wóda jest dla hołoty, ale żeby to zrozumieć, należy wytrzeźwieć. Dorosły człowiek trzeźwieje mniej więcej 6-12 miesięcy od ostatniego łyka alko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów