Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale w tym basenie musi teraz j🤬
A co? zesrał się i naszczał tam?
Najbardziej zastanawiający jest fakt, że gość zostawił na parę minut otwartą ciężarówkę. W Brazylii. I nikt w tym czasie jej nie ukradł. Nikt też nie odj🤬 grubasa z broni palnej, ani nie przemeblował mu facjaty maczetą. Imponujące 🏆
Ale kobita przed maska w martwym polu juz sie na harda czaila

A co? zesrał się i naszczał tam?
Ty wpuszczasz każdego kiepa z ulicy do domu i wanny ?
Ty wpuszczasz każdego kiepa z ulicy do domu i wanny ?
Jasne! taplają się razem z kaczkami w stawiku przed domem
Nigdy bardziej nie j🤬o niż normalnie
Najbardziej zastanawiający jest fakt, że gość zostawił na parę minut otwartą ciężarówkę. W Brazylii. I nikt w tym czasie jej nie ukradł. Nikt też nie odj🤬 grubasa z broni palnej, ani nie przemeblował mu facjaty maczetą. Imponujące 🏆
To nie może być Brazylia, jaka ściema.
"Po drugie widać, że c🤬j się znasz na przepisach AETR i "życiu" w trasie, gdzieś ty widział takiego kierowcę? tzn. brudnego szczerbatego etc. Poza tym nie zawsze jest się gdzie wykąpać, chociaż w dzisiejszych czasach ten problem na szczęście zanika."
Ten dalej w matrixie żyje

" Baza wirusów została zaktualizowana".
I pasożytów też... 😳
Sadol pełną p🤬dą.. Ja p🤬le wyjebcie to gówno zanim admin wyjebie mój koment za przekleństwa. J🤬e gówno, co się z tym portalem odp🤬la? Najazd pedałów z kejka..
Po raz kolejny zachęcam cię abyś choć takie "gówno" wrzucił. A tymczasem morda w kubeł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie