📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze powinien po prawej stronie być obrazek ruchanej kozy, a po lewej małego dziecka
ale co tu porównywać, skoro ciapatyzm to zlepek z innych religii.
To i to jest przyjebane, ale z dwojga złego wolę chrześcijan, u nich przynajmniej fundamentaliści nie są niebezpieczni.
To i to jest przyjebane, ale z dwojga złego wolę chrześcijan, u nich przynajmniej fundamentaliści nie są niebezpieczni.
Nie wiem czy chciałeś obrazić religię katolicką, ale twierdzę, że jesteś debilem bo wrzuciłeś ten obrazek, a nawet nie widziałeś, że na końcu jest zamazany.
Co do KKK to:
więc nie pierdol bo chrześcijaństwo nie ma nic wspólnego z islamem pod względem jakichś al-kaid itd.
Co do KKK to:
Cytat:
Chrześcijaństwo uznaje równość wszelkich nacji, Ku Klux klan pali krzyże na znak protestu traktując czarnych jako rasę podludzi
więc nie pierdol bo chrześcijaństwo nie ma nic wspólnego z islamem pod względem jakichś al-kaid itd.
Jak można stawić Katolicyzm na równi z islamem
to jest idiotyzm nawet w lewackich standardach głupoty.
Za takie tematy powinny sypać się ostrzeżenia.
Imie_jego_44 napisał/a:
Jak można stawić Katolicyzm na równi z islamem
Kolego, bardzo daleko mi do stawiania tych dwóch religii na równi.
Stwierdziłem po prostu, przeglądając internet, że takie zestawienie może zainteresować tutejszych użytkowników.
chciałbyś pić siki czy wpierdalać gówno a może nic z tych rzeczy, wybór nalezy do ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów