📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dożyliśmy czasów, w których nawet Remi Gailard ustawia swoje "pranki"
Już za niedługo na kanale Wardęgi.
Eh gdzie te czasy kiedy przebierał się za piankę do golenia...
Oczywiście nieudacznik kopiujący Renie jota w jote, zwany Wardęgą zacznie robić to samo.
Czy ten Wardęga potrafi sam coś wymyślić? Choć jeden WŁASNY - nie ukradziony komuś pomysł?
Czy ten Wardęga potrafi sam coś wymyślić? Choć jeden WŁASNY - nie ukradziony komuś pomysł?
Kurwa mać, 6 komentarzy i każdy się przypierdala, narzeka. Co was tak dupa piecze?
Protadeusz napisał/a:
Kurwa mać, 6 komentarzy i każdy się przypierdala, narzeka. Co was tak dupa piecze?
To nie ból dupy, to zażenowanie
Ale macie ból tyłka w związku z Wardęgą. Kuźwa niby sadole, to naprawdę inteligentni ludzie z poczuciem humoru. "wzorce" jeśli tak to można nazwać Korwinów, Kolonek i innych też mają dobrych, a jednak jest drzazga w du**e zwaną Wardęgą. Sto lat temu był tu temat związany z jakimś przedsiębiorcą który otworzył swoją kurczakownię AFC? Czy jakoś tak, zerżnięty pomysł wiadomo od kogo, logo niemalże identyczne, menu też, no to sadole chwalą go w niebogłosy, że super, że przedsiębiorczy itd itp. Jeden Wardęga, który na swój sposób zinterpretował niektóre pranki od Remiego i kilku innych jest jechany jak leśny ssak przez wojskowych. Wiem, że życie nie jest białe i czarne, ale trochę chłopy bez spiny. Skoro wiecie, że to takie proste skopiować takiego pranka, można z tego godnie żyć, no to śmiało, zakładać stroje straszyć ludzi, uciekać przed policją i pichcić ciasteczka.
Nadal Wardęga jest lepszy od 99,999% "Prankerów".
Peace!
Nadal Wardęga jest lepszy od 99,999% "Prankerów".
Peace!
Kurwa mać przeczytałem "frankowicza", obłęd, wszędzie już o tym pierdolą, na szczęście nie tutaj
Bardzo słaby odcinek
Nie żeby akurat w tym filmiku ale.. szkoda, że policja czepia sie bardziej jego niż brudasów yyyyyyyy imigrantów
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów