Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
decybelix 2016-03-23, 21:02 14
To się nazywa dobry projekt na skalę globalną..Mają rozmach skurwesyny
Zgłoś
Ymirrr 2016-03-23, 21:13 4
To wszystko?

"Bóg obiecuje życie wieczne. My je dajemy." - Palmer Eldritch
Zgłoś
K................3 2016-03-23, 22:26
@up chodzi pewnie o novorossije
Zgłoś
MortenSM 2016-03-23, 23:05
Polska gdzieś mi umknęła?
Zgłoś
GlassEdi 2016-03-23, 23:37 8
Polska jest w 1:05
Zgłoś
Novik 2016-03-24, 0:56
Jestem w szoku ale kto remiego nie zna :]
Zgłoś
CichaWoda 2016-03-24, 1:04 3
no to Polska wypadła tak słabo jak Ruski

ale Jamajka ciekawie po prawej
Zgłoś
Profx5015 2016-03-24, 1:20 1
Większość to naprawdę ładne miejsca, szkoda, że coraz niebezpieczniej jest tam jechać.
Zgłoś
Jamaleq94 2016-03-24, 1:33 1
Profx5015 napisał/a:

Większość to naprawdę ładne miejsca, szkoda, że coraz niebezpieczniej jest tam jechać.

Mi się na szczęście całą europę zachodnią udało zwiedzić kilka lat temu jak jeszcze spokój był... Teraz ni chuja bym się nie wybrał...
Zgłoś
Xytanox 2016-03-24, 2:41
Jamaleq94 napisał/a:

Mi się na szczęście całą europę zachodnią udało zwiedzić kilka lat temu jak jeszcze spokój był... Teraz ni chuja bym się nie wybrał...

Ja także zdążyłem zwiedzić prawie wszystkie państwa zachodnio-europejskie(Niemcy, Belgia, Holandia, Lichtenstein, Włochy Monako, Francja), kiedy jeszcze nie było tego całego "syfu" w latach 2009-2012 I co do wyjazdu teraz, to masz rację. Za cholery bym tam nie pojechał, nawet jakby mi zapłacili Coraz więcej muslimów i coraz więcej tych "bardzo tolerancyjnych ataków terrorystycznych" na te państwa.
Zgłoś
djted 2016-03-24, 2:49 3
Po minucie się znudziłem...
Zgłoś
kenzol 2016-03-24, 7:57 1
GlassEdi napisał/a:

Polska jest w 1:05

Hehe, zaraz po Korei Północnej
Zgłoś
thewhitestar 2016-03-24, 8:11
To gówno jest nie Remi, ja Remiego znam
Zgłoś
killerHG 2016-03-24, 10:19
Co oznacza ten napis na koszulce ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów