Remi znów wkręca ludzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Spoko, tylko za akcje z jedzącym gościem powinien oberwać "pamiętaj kolego, nie wkurwiaj głodnego".
Przy połączeniu powinno być takie "allahu akbar" i jebut
Komuś się naprawdę dobrze wiedzie w życiu że takie pierdoły robi, tuszę że ten cały Remi jest dużym dzieckiem bogatych rodziców bo biednego nie stać na takie coś ani na stratę czasu a dal bogatego co pomnaża majątek to także strata czasu.
@up
Oczywiście lepiej cały czas zapierdalać na spłatę rachunków w tym nudnym jak pizda świecie. Nie trać dalej czasu w necie, cośtam czym się zajmujesz samo się nie zrobi.
Oczywiście lepiej cały czas zapierdalać na spłatę rachunków w tym nudnym jak pizda świecie. Nie trać dalej czasu w necie, cośtam czym się zajmujesz samo się nie zrobi.
Chujowe i w ogóle nie śmieszne...
@CarpeDiem93 uprzykrzanie ludziom życia dla "zabawy" jest oznaką upośledzenia umysłowego.
I o ile kiedyś może faktycznie robił to dla zabawy, teraz robi to dla hajsu.
I o ile kiedyś może faktycznie robił to dla zabawy, teraz robi to dla hajsu.
zaraz ten tępy śmieć bez pomysłów z mordą jak wyzdrowiały dałn, zacznie kserować i być fajnym dla gimbusów ;] Jaki on jest żałosny to ja pierdole nie pojęte. A Remi za oryginalność zawsze piwo w ciemno i sam bym mu jedno postawił jakbym spotkał.
Nie ma nagrania jak ktoś im wpierdol spuszcza??
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Dziadek przy schodach ruchomych jedyny inteligentny, po prostu przeszedł siłą przez szereg, a dwie durne baby na siłę pod prąd na górę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów