📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z jednej strony mógł dawać tylko tym najbiedniejszym, ale tak na serio to wszyscy potrzebują pieniędzy. Jedni mniej drudzy wiecej, ale ich nigdy nie jest za dużo. Tak te kurwy zmontowały życie że teraz każdy dostaje wewnętrznego orgazmu na widok poł tysiąca euro. Brawo Remi!
Koleś jest milionerem, dla niego to grosze, ale ja tam lubię go za jego charakter.
jakbym wygrał w totka to też bym tak rozdawał.a czemu nie? odsetki by były zajebiste a nie raz już rzuciłem biednemu kilka złotych. nie dawałbym tylko alkoholikom bo sami na swoje życzenie przegrali.
jbone napisał/a:
jakbym wygrał w totka to też bym tak rozdawał.a czemu nie? odsetki by były zajebiste a nie raz już rzuciłem biednemu kilka złotych. nie dawałbym tylko alkoholikom bo sami na swoje życzenie przegrali.
Totolotek to podatek od głupoty.
niektórzy "wielcy" utuberzy nie potrafią zrobić nawet tyle, więc szacun dla gościa
TB303 napisał/a:
To teraz czekamy, aż SA Wardega zobaczy film, podłapie temat i nagra to samo. Jestem w 100% pewien, że nasz polaczek zrobi to samo.
qbswwa napisał/a:
Czekam aż wardega zrobi w końcu coś dla kogoś. W tym wypadku może pomysł całkowicie spapugować, nie pytając się Remi o pozwolenie
Tak się składa, że już pomagał potrzebującym, a co do końcówki filmu, to może nie przekazał 10k euro na schronisko, ale non stop zbiera karmę dla zwierzaków i przekazuje do schronisk.
Raz miałem dobry dzień ale taki w chuj dobry dzień i kieszeń pełną kasy, minąłem dwóch opyplusów co kołowali na winko. Kupiłem 0,7 i śledzika do siateczki, idę do nich daje siateczkę, oni osłupieli i pytają- kierowniku komu najebać trzeba.... To była moja pierwsza i ostatnia akcja charytatywna w życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów