Mam nadzieje ze nigdy sie nie dowiemy ze to bylo ustawiane
Mam nadzieje ze nigdy sie nie dowiemy ze to bylo ustawiane
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zesrajcie się. Pety użyźniają glebę (serio!). Chociaż rzucanie ich na chodnik czy coś (zwłaszcza, że u nas raczej nie trudno o śmietniki) to faktycznie chamstwo. Na plaży to wypada zakopać głęboko ręką. Albo mieć ze sobą szklaną butelkę, wypić sok czy coś i tam wrzucać (wiadomo, że się jednego nie spali, tylko więcej). Atak apropo tematu. Remi to pierdolony śmieć i zawsze nim był i każdy taki sam jak on razem z nim powinien zdechnąć w męczarniach.
Gówno też użyźnia glebę. To znaczy, że wszyscy mamy teraz srać gdzie popadnie? Pomyśl czasem. To wcale nie boli.
Chuj wam w dupe wszystkim, jestem palaczem i co jade autem to wyrzucam ten syf za okno jak skoncze palic. O tak o bez pierdolenia. I na przystankach nie jaram bo jezdze autem wiec macie farta chuje. Ale jakby sie ktorys przyjebal to zgasil bym wam na czole tego viceroya. I bede wyrzucał i chuj.
Mam nadzieje, że zdechniesz w męczarniach na raka od tych twoich ruskich fajek durniu.
Chuj wam w dupe wszystkim, jestem palaczem i co jade autem to wyrzucam ten syf za okno jak skoncze palic. O tak o bez pierdolenia. I na przystankach nie jaram bo jezdze autem wiec macie farta chuje. Ale jakby sie ktorys przyjebal to zgasil bym wam na czole tego viceroya. I bede wyrzucał i chuj.
To, że cie rodzice w domu wychowali żyć w gnoju, nie znaczy że masz przenosić ich spierdolenie umysłowe w przestrzeń publiczną.
Jak już będę u władzy to wy zasrani palacze będziecie żreć te kiepy, które wszędzie rzucacie.
Prędzej wybiorą w polsce ciapatego na ministra oświaty niż ty dojdziesz do władzy. Kolejny okaz co robi gówno-burzę o pety. Mi się np. nie podoba że wychodząc do knajpy muszę dzielić salę z takim bakłarzanem jak ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów