Mam nadzieje ze nigdy sie nie dowiemy ze to bylo ustawiane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Mam nadzieje ze nigdy sie nie dowiemy ze to bylo ustawiane
Wypalił się facet. Kiedyś było fajnie, teraz to już niektóre jego pranki to typowe sranki. W tym materiale wyreżyserowane gówno!
Jak palą to jeszcze mnie to jebie, ale żeby was chuj strzelił palacze jebani, którzy wyrzucacie te pierdolone pety gdzie popadnie, nawet na plaży trzeba patrzyć, żeby dzieci za wami chuje petów z piasku nie wybierały, to samo jedzie autem jeden debil z drugim, wypalił to jeb za okno, bo popielniczka by mu śmierdziała, niczym się nie różnicie od dziczy z afryki
Jak już będę u władzy to wy zasrani palacze będziecie żreć te kiepy, które wszędzie rzucacie.
Nie zesrajcie się. Pety użyźniają glebę (serio!). Chociaż rzucanie ich na chodnik czy coś (zwłaszcza, że u nas raczej nie trudno o śmietniki) to faktycznie chamstwo. Na plaży to wypada zakopać głęboko ręką. Albo mieć ze sobą szklaną butelkę, wypić sok czy coś i tam wrzucać (wiadomo, że się jednego nie spali, tylko więcej). Atak apropo tematu. Remi to pierdolony śmieć i zawsze nim był i każdy taki sam jak on razem z nim powinien zdechnąć w męczarniach.
Chuj wam w dupe wszystkim, jestem palaczem i co jade autem to wyrzucam ten syf za okno jak skoncze palic. O tak o bez pierdolenia. I na przystankach nie jaram bo jezdze autem wiec macie farta chuje. Ale jakby sie ktorys przyjebal to zgasil bym wam na czole tego viceroya. I bede wyrzucał i chuj.
mygyry napisał/a:
BIORESWOJE,
To wyjaśnia twoją kulturę zachowania
Bym się przyznał że jestem ze stolicy ale to chyba jeszcze gorzej.
Czy mi się zdaje, czy w trzeciej scence (od 1:00) słychać wkurwionego Polaka?
"Pojebało Cię facet?"
"Nie odpuszczę Ci Kurwo!"
"Pojebało Cię facet?"
"Nie odpuszczę Ci Kurwo!"
Ten skurwiel chyba długo nie pożyje, jak tak dalej będzie wszystkich wkurwiał
Niech ktoś wrzuci w komentarzu scenę z "Seksmisji", w której na Albercika i Maksia jarających skitrane w hibernatorze szlugi wypada ekipa lasek z gaśnicami.
Popielniczki w samochodach nie służą do gaszenia w nich petów głąby - przede wszystkim z tego powodu, że są kurwa plastikowe. Na plaży zawsze się ma ze sobą coś, w co można pety wrzucić i później je wyjebać do śmietnika, tylko śmiecie zakopują je w piasku.
Jestem przeciwnikiem petów więc piwko. Ale taki palacz... wyrwałby mu tą gaśnice i jebnąłby go nią w łeb, aż by zahuczało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów