📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast to kurwa nagrywać, wziąłby to jeden z drugim kurwa na bok i tyle...afery szukają tępe pizdeczki...
@UP żałosny jesteś, jak chcesz podnieść szynę kolejową która waży ponad tone tępa pizdeczko?
@UP przestań prosze.. błaźnisz się
Co do szyny mimo że nie waży tony to i tak ciężko by było ją wypierdolić (mimo że to nie ma najmniejszego sensu) , a co dopiero przy takim ruchu na drodze
Co do szyny mimo że nie waży tony to i tak ciężko by było ją wypierdolić (mimo że to nie ma najmniejszego sensu) , a co dopiero przy takim ruchu na drodze
Zikorskee, to na chuj liczysz? Zapierdalaj tą szyneczkę wyciągnąć...
Filmik starty tak BTW, co nie zmienia faktu, że wykonawcom należy się konkretny wpierd*l
progi zwalniające
Wakarius napisał/a:
Filmik starty tak BTW, co nie zmienia faktu, że wykonawcom należy się konkretny wpierd*l
Wykonawca ma tutaj gówno do gadania. Wina leży w takich przypadkach po stronie PKP(wygląda na tory kolejowe). Na mapie wygląda to jak przejazd kolejowy i PKP tego nie odda a kasy na remont też nie da. Jak już ktoś chce wyremontować taki odcinek to PKP albo staje okoniem albo żąda kasy która przerasta koszty inwestycji.
Takie buble powstają właśnie dla tego że różne instytucje nie specjalnie chcą ze sobą współpracować
haha "polak na nowo wyremontowanej drodze potrzebuje dziury zeby czuc sie swojsko" rozjebalo mnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów