-A co to? Robisz remont?
-Nie, przeprowadzam się.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
w Gdansku jeszcze nigdy nikt mnie nie okradl,a przeprowadzilem sie tu w 2001 roku. Nigdy nikt na mnie nie trąbił na drodze,ludzie sa spokojni,bo wiedza,ze nie ma tutaj wyscigu szczurow,ze jak ktos chce byc milionerem ,z mafią na karku,to musi do warszafki wypierdalac,bo tutaj tego nie ma. Jesli natomiast chcesz wiesc spokojne zycie,za pensje powyzej 2000 tysiecy ( nie do pomyslenia w twojej wiosce,co nie ? ) to jest to miasto dla ciebie - z tym,ze musisz byc w miare wychowany i w miare spokojny,bo jak nie,to predzej czy pozniej ludzie cie zweryfikują Mieszkam w spokojnej dzielnicy domkow jednorodzinnych,kazdy sie tu zna,pozyczam pieniadze sąsiadom,oni pozyczaja mi,
Aha czyli jesteś po prostu zjebem i nic nie rozumiesz. Poznań takie fajnie miasto w ogóle fajne i fajne, ale np. Sosnowiec to gówno i Warszawa chamstwo. Jak pisałem, prosty przykład by zlokalizować ścierwo - wystarczy rozpocząć dyskusję o miastach. Dla mnie Poznań, Warszawa, Kraków, Gdańsk to to samo. Dużo ulic, dużo chodników, dużo domów i tak zajebiście dużo ludzi, że ciężko znaleźć cokolwiek wspólnego pomiędzy nimi.
@up a byłeś w Sosnowcu? czy kreujesz swój światopogląd na podstawie internetu ?