Wybrali najlepszą porę roku,
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale proszę jak zapierdalają i jak im ładnie idzie...
Rosja ma wyjebane na warunki pogodowe a i tak lepiej im to wyjdzie niż polakom w upalne lato.
Rosja ma wyjebane na warunki pogodowe a i tak lepiej im to wyjdzie niż polakom w upalne lato.
Da się ? da się! a u nas jak śnieg spadnie to już fajrant...
<16 "a kysz" z tego forum...
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Dobrze kombinują: na wiosne... jak to wszystko pierdolnie to 2x tyle roboty będą mieć.
Nie znam rosyjskiego ale wydaje mi się, że cały czas mówią coś o murzynach nic tylko asfalt i asfalt.
Oni chociarz robią drogi żeby dziur nie było a u nas siedzą z dupami i w chu** walą
Konia*
toć oni kładą asfalt na śnieg
Kiedy oni kurwa mieli by remontować drogi ?? U nich zawsze jest śnieg ...
hahaha pierwokłasno!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów